Hvor mye isolasjon er nødvendig i et tak?

May 16

Mengden av isolasjonen trengs i taket, avhenger av klimaet der du bor. I områder som krever betydelig oppvarming vinteren anbefales mer loft isolasjon. Hvis du bor i et område hvor du må kjøre klimaanlegget hele sommeren, vil mer loft isolasjon spare deg penger.

Oppvarming og kjølesystem du har i huset vil påvirke mengden av isolasjonen nødvendig.

Regional informasjon

Minst loft isolasjon er nødvendig i Florida, Hawaii, kyst California, Sørøst Texas og de sørlige områdene av Louisiana, Arkansas, Mississippi, Alabama og Georgia. For boliger i disse områdene som er oppvarmet med enten olje, gass eller en varmepumpe, loft bør isolasjonen vurderte mellom R-22 og R-38 en verdi som angir hvor godt isolasjon varme "motstår" overføring. Materiale med høyere R verdi isolerer bedre.

Hvis du bor i ett av disse områdene og varme hjemme med elektrisk motstand varmeovner, som baseboard varmeovner, må mer isolasjon, mellom R-38 og R-49.

Hjem oppvarmet med olje, eller varmepumper i kaldere områder av USA bør ha loft isolasjon vurdert fra R-38 til R-49. Disse områdene har snødekte fjellområder, New England USA, nordlige Midtvesten. Hvis du bor i et av de områdene og varme hjemme med elektrisk motstand varmeovner, bør du ha isolasjon på R-49.

I områder som har moderate oppvarming og kjøling hele året, som de fleste sørøst, nordvest, innlandet California, Nevada og de mer moderate områdene i Midtvesten, loft bør være isolert til et nivå av R-38.

Isolasjon typer

Den vanligste loft isolasjonen er glassfiber teppet som kommer i ruller. Det er populært med huseiere fordi det er enkelt å installere. Den kommer i forskjellige bredder og R rangeringer. R-38 isolasjon ville være 12 inches tykk når rullet på loftet. Denne type isolasjon har vanligvis et papir på en side som fungerer som en damp barriere.

Blåst på loftet glassfiber eller cellulose isolasjon er også populært, selv om denne isolasjonen vanligvis krever profesjonell installasjon.

Offentlig informasjon

U.S. Department of Energy har god informasjon på alle typer hjem isolasjon, inkludert noen online kalkulatorer, for å fastslå isolasjon krav og kostnader for din plassering.