Hvor mye hest gjødsel Fertilzer bruk

January 27

Hvor mye hest gjødsel Fertilzer bruk

Landskapsforming, så vel som grønnsaker og blomster hager vil høste belønningene av hest gjødsel gjødsel. Spre hest gjødsel i sin naturlige tilstand er for sterk og brenne røttene. La gjødsel brytes ned i en kompost haug innrømmer gjødsel til sammenbrudd i brukbare gjødsel. Hest gjødsel er svært gunstig for å legge næringsstoffer som trengs for veksten av friske planter og grønnsaker.

Instruksjoner

Hager og landskap

•Løsne jorda med en hage hakke og blanding gjødsel til jord rundt liten blomst senger eller rundt busker. Bruk hagehansker for hygieniske formål ved håndtering av gjødsel. Bruk en tiller for å løsne jorden for store områder før påføring av gjødsel, som en liten hage.

•Mix gjødsel med jord til en dybde på 3 inches. Bruk en hage hakke for store områder eller som en praktisk metode enn å blande med hendene.

Avstand av gjødsel 3 til 4 inches fra trestammer eller bunnen av busker ved rundt hjem landskapsarbeid. Gjødsel kompost fungerer også som en mulch holder vann i bakken.

Mark og beite

•Plasser gjødsel i en sprederen eller vogn og distribuere i vekstsesongen.

•Shovel et 1/4-tommers lag over bakken. Bruke et tynt lag vil ikke kvele eksisterende gresset.

•Apply et ekstra lag av gjødsel etter det første laget har jobbet i jorden. Regn vil naturlig dispensere gjødsel til jord.

Tips og advarsler

  • Plasser gjødsel i en kompost haug og vente på gjødsel Cure før du bruker. Sommer kompost vil kurere i ca ett eller tre måneder. Vinter kompost hauger ta opptil seks måneder. Undersøke kompost for beredskap ved kontroll av gjødsel for en smuldrete tekstur som er mørk og ligner potting jord.