Hvor mye gressfrø skal jeg sette?

February 9

Å etablere en ny plen fra frø er relativt billigere enn å bruke torv. Men tar det lengre tid for en tett gresstorv å utvikle fra frø sammenlignet med umiddelbar resultatene fra torv. Suksess med frø starter med å velge riktig frø til vekstforhold og en god forberedelse av jord før planting. Den anbefalte mengden frø forskjellig gress utvalg.

Varme sesongen gress

I sin bok "Ornamenter golfbaner vedlikehold reduksjon Handbook" (2000), Doug Brede anbefaler bruk av 6-8 pounds av bahia gress, 1-3 pounds av avskallede Bermuda gress, 1/2 til 6 pounds av centipedegrass, 2-3 pounds av St. Augustine gress, 2 til 3 tre pounds av zoysia japonica og 2 til 4 pounds av kikuyu gresset frø for hver 1000 kvadratmeter føtter på bakken.

Cool sesongen gress

Doug Brede anbefaler bruk av 1 til 2 pounds av koloniale bentgrass, snikende bentgrass eller highland bentgrass, 2-3 pounds av Kentucky bluegrass, 3 1/2 til 6 pounds av chewings fescue, 4 til 8 pounds av hard fescue eller sau fescue, 4 til 6 pounds av slanke snikende fescue, 6 til 15 pounds av høye fescue og 4 til 8 pounds av flerårige ryegrass frø per 1000 kvadratmeter føtter på bakken.

Såing tid

Den beste tiden å starte en plen med frø er under sensommeren, fortrinnsvis mellom 15 August og September 15, anbefaler Jerry Baker i "Jerry Bakers plenen bok" (1987). Dette er fordi jord fuktighet og vær temperaturen er mest optimale på dette tidspunktet for frø spiring og etablering. Potensialet i Luke konkurransen er også minimal på dette tidspunktet. Planting senere i høst tillater ikke frø å få etablert før kalde vinterværet. Frø plantet denne gangen også pleier å gå inn i en sovende tilstand og spire ikke til varmere vårvær.

Jord

Forberede jorden godt før planting frø, som feilaktig grunnforhold er blant de viktigste årsakene til dårlig etablering av gress. Fjern alle rusk og steiner fra toppen 1 fot over bakken. Fastsette lavtliggende områder med riktig gradering, som disse vil opprette problemet flekker i plenen senere. Suge bakken godt for å sjekk for depresjoner, og fylle med jord. Endre jord kompost eller jordsmonnet på anbefalte dybde på 2 til 3 inches. Dette er ca 3 kubikk gårdsplasser for hver 1000 kvadratmeter føtter. Lett vann seeded områder tre til fire ganger daglig til spirer har. Ikke klippe til gresset er 1 ½ til 2-tommer høye.