Hvor mye gjødsel til bruk på Pecan trær?

April 29

Hvor mye gjødsel til bruk på Pecan trær?

Pecan treet (Carya illinoinensis) er innfødt til dyp rik fuktig bunnen land i øst og sentrale Texas. Det vokser til 100 fot eller mer i høyden og er priset for sin deilige nøtter som høstes i høst. Mange forbedrede varianter er funnet i barnehager handel som sykdom og motstandsdyktig mot mugg, slik at pecan treet å være voksen utenfor sitt naturlige utbredelsesområde. For optimal vekst og mutter produksjon er befruktning av treet nødvendig.

Å etablere en ny frukthage

Det er viktig å ta en jord test for å finne ut hva næringsstoffer er mangler i din jord før du plante nye trær. Ta jordprøver så mange som 20 steder rundt planting området i en dybde på 8 til 16 inches. Det er viktig å ta en jord test selv om du plante en tree. Forberedelser og testing før treet er plantet lar deg legge til gjødsel og justere pH uten å gjette hva som er nødvendig i fremtiden. Kontakt din lokale fylke landbruksprodukter forlengelse kontor for hjelp med en jord test for et nytt pecan planting område.

Etter jord testresultatene er mottatt, innlemme anbefalte jord endringer i jord til en dybde på 16 inches. Ikke plass gjødsel eller andre jord endringer direkte i planting hullet som det kan skade møre nye røtter.

Gjødsling Pecan trær

Gjødsle voksende pecan trær i mars ved å bruke 4 pounds av en balansert gjødsel for hver tomme av trestamme diameter målt 1 fot over jord linjen. En balansert gjødsel er en der de næringsstoffer er det samme som 10-10-10 eller 8-8-8. Bruke gjødsel ved spredning det under drypp linjen av treet. Drypp linjen er området der tips av lavere greinene nå. Gjelde ikke gjødsel nærmere enn 1 fot til stammen på treet. Vann området der gjødsel ble brukt, så det siver i jorden. Gjelde ikke mer enn 25 pounds av gjødsel for noen ett tre.

Sink programmer

Pecan trærne dyrkes i alkalisk jord og noen varianter av pecan trær kan bli mangelfull i sink i vekstsesongen. Sink mangel vises som gullig eller bølget blader, døde greiner, langsom og ujevn vekst og hul pekannøtter.

Bruke sink som foliar spray når nye blader i våren. Sink er solgt som pulverisert sink sulfat, og er utformet for å blandes med vann. Bland sink sulfat etter anvisningen. Helt suge av treet til poenget med avrenning bruker en hagesprøyte eller større vannspray apparater laget for større trær. Bruk sink foliar spray hver 14 fra April til juni for best resultat.

Måle fremgang

Et pecan tre bør sette på 8 til 12 inches av ny vekst hvert år. Hvis treet vokser betydelig mindre, vil du måtte legge mer gjødsel. Imidlertid kan mye gjødsel skade treet. Hvis du legger til gjødsel som anvist og veksten fortsetter å være treg, kontakt din lokale fylke landbruksprodukter forlengelse kontor for råd.