Hvor mye følt kreves for 378 kvadratfot tak?

April 20

Overbygg filt, kalles tjære papir eller taktekking underlayment, gir et lag av beskyttelse mellom taket kledning og at helvetesild. Byggherrer bruke ofte materialet i et lag med en 2-tommers overlapping for hvert 36-tommers bred kurs av filt på taket. 378-square-foot tak, for eksempel vil kreve ca 400 kvadrat fot av filt for overlapping og noen avfall der materialet er kuttet til størrelse.

Installasjon

Begynn med å plassere taktekking følte parallelt takskjegget langs bunnen av taket. Fest dette første kurset på plass med 1 tomme grus negler eller 3/4-tommers stifter. Bruke andre kurset, overlappende første løpet av om lag 2 inches. Overlappe slutten skjøter, som på slutten av en rull med filt, 4 inches. Bruke taket følte hele taktekking prosjektet på en gang før shingling prosessen.

Følte karakterer

Overbygg følte er tilgjengelig på 15 - og 30-pund karakterer. Installasjon praksis er de samme for begge karakterer materiale. Bruke tyngre følte brattere tak der materialet vil være underlagt mer stress fra bevegelse av bygningsarbeidere og materialer for å hindre skade.

Hvorfor bruke taktekking følte

Overbygg følte serverer en rekke formål. Det gir en vanntett lag mellom Helvetesild og hjem hvis Helvetesild bør ikke. Også gir bedre arbeidsplassen trekkraft på taket, hjalp for å forhindre slips og faller av bygningsarbeidere. Overbygg følte også gir noen regnbeskyttelse til hjemmet ved nedbør i byggeprosessen.

Utover følte

Filt er den standard underlayment for fleste av taket prosjekter. Noen byggherrer velger å inkludere vanntett membraner i områder av taket på en høy risiko for lekkasje. Bruk disse membranene langs taket hvor is dammer kan oppstå eller i taket daler, områder hvor to segmenter i taket delta, for å forhindre fuktighet inn huset hvis vannet blir under Helvetesild på disse punktene.