Hvor mye brus aske å heve pH?

May 21

Hvor mye brus aske å heve pH?

De fleste som eier svømmebassenger alltid kjøre opp mot en sentral faktum av bassenget liv med kjemien i sitt basseng vann. Faktum er, et svømmebasseng vann er en delikat saldo på desinfeksjonsmidler og pH. For eksempel er det alltid periodiske behov for å justere et svømmebasseng pH opp eller ned. Heldigvis heves et basseng pH raskt ved å legge til brus ash, men det må også være forsiktig.

Heve pH

Mengden brus aske (natriumkarbonat) til å legge til et svømmebasseng vil avhenge bassenget er pH ved måling. For eksempel hvis en pH 7.0 til 7.2 har svømmebasseng 20 000 gallon må £ 1 av brus aske legges til bassenget. Svømmebasseng brus ash er et alkalisk substans. Svømmebasseng må litt alkaliske for sin desinfiserende midler og andre kjemikalier å arbeide effektivt.

pH nivåer

Svømmebasseng pH-verdier må være mellom 7.2 og 8, selv om en pH på 7,4 til 7,6 er best. Et svømmebasseng med pH under 7 må ha sine pH opp så snart som mulig. På pH nivåer under 7, vil alle tilgjengelige klor desinfeksjonsmiddel i bassenget forsvinne, forlater bassenget ubevoktet mot bakterier og organisk materiale. Brus ash i riktig mengde, som avhenger av eksisterende pH-nivået, vil raskt øke et svømmebasseng pH.

Opprettholde pH

Alltid måle et svømmebasseng pH nivåer samtidig sin klor nivåer kontrolleres. Sjekke et basseng klor og sine pH samtidig vil tillate begge nivåer skal justeres, holder dem synkronisert med hverandre. Hvis du legger til brus aske å heve et basseng pH, vente flere minutter og remeasure for pH nivåer. Også, så lenge en bassenget pH er mellom 7.4 og 7.6, det er ikke nødvendig å legge mer brus aske.

Betraktninger

Hvis et basseng pH under 7, umiddelbart begynne å legge til brus aske på 1,5 pund per 20.000 gallon. Hvis et basseng pH overskrider 7,8, skjønt, må du redusere det ved å legge muriatic acid (MA) på 1 QT per 20.000 gallon. Ta vare når du bruker MA og følg alle instruksjonene for pakken. Og vedlikeholde et basseng klor nivåer på 2 deler per million. Opprettholde riktig svømmebasseng pH og klor nivåer bidrar til å holde begge nivåer konsekvent stabil.