Hvor mye betaler for plenklipping

March 27

Hvor mye betaler for plenklipping

Vedlikeholde plenen er spesielt estetisk behagelig, siden lange gresset og ugress redusere potensialet i ditt hjem og utendørs space. Kostnadene ved å betale noen til å klippe plenen, avhenger av forskjellige faktorer.

Størrelse

Størrelsen på plenen er den største innflytelsen kost siden større plenen du har, jo mer tiden det tar for å klippe. For eksempel en liten plen under 5000 kvadrat-fot koster rundt $30 for plen klipping tjenester, mens større plener måle 30.000 kvadrat-fot koste $70, hjort Creek plener og Gartner i Oklahoma. De fleste tjenester vil imidlertid en månedlig garanti fra deg.

Funksjoner

Du kan bli belastet ekstra for plen klipping tjenester hvis hagen din har funksjoner som et svømmebasseng, gjerde eller en kortstokk som må trimmes med en Luke eater i stedet for en gressklipper. Men omfatter mange tjenester disse tjenestene.

Betraktninger

Avhengig av sesongen, er plenen dekket med blader, pinner og rusk som trenger fjerning først før klippe gresset. Du plenen pleie profesjonelle kan kreve ekstra for fjerning av slike rusk. En viktig vurdering er typografi. En vanskelig jobb vil koste mer. Metropolitan mye, kan være et enkelt plott, og ta mindre arbeid, men byen kostnadene er høyere.