Hvor mange lamper kan installeres på en strømbryter?

March 16

Hver lysarmaturet har en maksimal wattstyrke for hver gjenstand skrevet på den. Dette forteller deg maksimale effekten kan trygt bruke den innslag. En høyere effekten blomsterløk kan forårsake brann på grunn av mengden varme pære produserer.

For å finne ut hvor mange lamper kan gå på en strømbryter, trenger du å vite hva som følger.

Elektriske Panel

Før noen kretsbrytere kan installeres, må du ha en elektriske panel. Denne boksen har viktigste elektriske linjen kommer i fra utenfor. Denne linjen er så forgrenet ut til forskjellige kretsbrytere.

Strømbryter

Det er mange forskjellige typer kretsbrytere. En bolig er det en viktigste strømbryter som grener av til mindre amp (ampere) enkelte kretser. Alle personlige effektbrytere kombinert kan ikke overstige den totale viktigste amp. Hver strømbryter er beregnet på tur (slå av) når det er en overdreven mengde strøm går gjennom den.

Amprage

Strømstyrken eller gjeldende, er den elektriske energien som strømmer gjennom en lys innslag til enhver tid. Mengden forsterkere vil være tydelig identifisert på enkelte kampen.

Effekten

Watt er et mål for bruk av elektrisk kraft. En watt er en volt multiplisert med en amp.

Elektrisk ledning

Elektrisk ledning bærer strøm til uttak eller apparater av strømbryteren. Den er laget av metall som enkelt leder elektrisitet, vanligvis kobber, i en isolator. Det finnes ulike telegrammer laget å tillate visse laster.

Konklusjon

Du må vite følgende for å finne ut «hvor mange lys kan være installert på en effektbryter ".

50 watt lys tilsvarer mindre enn 1/2 amp strøm på 120 volt.

Du kan legge opptil 30 lys (basert på 50 watt lys) på en 15 amp breaker.

Du kan legge opptil 40 lys (basert på 50 watt lys) på en 20 amp breaker.