Hvor mange forsterkere bør en en halv hestekrefter septiktank pumpe trekke?

February 21

Hvor mange forsterkere bør en en halv hestekrefter septiktank pumpe trekke?

Motorer trekke elektrisk strøm for å konvertere elektrisk energi til roterende mekanisk energi. Mengden av gjeldende de trekke avhenger av hvor mye arbeid de gjør. To grunner for å vite hvor mye strøm en sump pumpe trekker inkluderer riktig dimensjonering overbelastningsbryteren for sump pumpe krets og feilsøking en sump pumpe strømbryter at turer flere ganger. Hvor mye strøm en sump pumpe trekker måles i ampere.

Motor oppstart gjeldende

En motor Start gjeldende er ganske høy sammenlignet med når den har nådd full fart. En elektrisk motor under oppstart overvinner treghet, begynner å snu og etablerer magnetfelt rundt sin viklingene. Dette bidrar til en svært høy starter gjeldende for små motorer.

Startstrøm kalles noen ganger inrush gjeldende eller låst rotoren gjeldende. Under oppstart, gjeldende stiger 6 til 8 ganger høyere enn motorer full belastning eller kjører gjeldende. Motoren starter snu og omdreininger per minutt øke gjeldende fossen til motoren når løpehastigheten.

Full Last gjeldende

Full-Beregnigner gjeldende av en motor er gjeldende det trekker mens opererer på den nominelle hastigheten og kjører en belastning på sin rangerte hestekrefter. På den nominelle hastigheten, motoren fungerer ikke lenger for å overkomme treghet av belastningen det er å snu og magnetfelt at motoren å slå gi noe motstand mot strømmen av elektrisitet.

Belastningen på motoren øker, så gjør gjeldende trekker det. Når gjeldende stiger, stiger motorens temperatur også, som er greit for en stund eller enda et minutt eller så og gir kraftreserve. Hvis temperaturen går for høy og er for høy, stopper motorens termisk beskyttelse enheten motoren.

National Electric Code

National Electric Code styrer installasjonen og bruken av motorer i boliger og bedrifter. Hver motor skip med en vedlagt skiltet som gir informasjon om motoren, inkludert dens driftsspenningen, full belastning dagens trekning, hestekrefter og annen informasjon.

NEC gir også for tilfeller der motor skiltet kan ikke leses eller er utilgjengelig. For eksempel hvis motorens hestekrefter og spenning er kjent, lar en tabell av NEC deg slå opp dagens full belastning for motoren. Verdiene er ikke nødvendigvis absolutt, men gi et godt estimat av motorens full-Beregnigner nåværende størrelse kretsbrytere.

Sump pumpe gjeldende

En sump pumpe motor stasjoner pumpen til å løse ut vann fra en sump grop. Belastningen på pumpen er vannsøylen i røret fører til utsiden og vannet det trekker inn i pumpehuset og skyver ut gjennom røret.

Ifølge National Electric koden tabell T430-148, er full-Beregnigner gjeldende av en 1/2 hestekrefter motor opererer på 115 volt 9,8 ampere. Maksimal breaker er for en sump pumpe motor på denne størrelsen 250 prosent av full-Beregnigner gjeldende eller 24,5 forsterkerne. Du kan ikke gå høyere, så du må bruke den neste lavere størrelse strømbryteren, som er 20 ampere, og krets ledningene må være minst 14-dimensjon på ledningen.