Hvor mange blomster kan jeg plante i en 2-av-3 blomst seng?

March 31

Hvor mange blomster kan jeg plante i en 2-av-3 blomst seng?

Planlegging en liten blomst seng er litt som planlegger en beholder hage. Bruk noen velvalgt varianter, og fyller blomsterbedet til full. Du oppretter et lyspunkt farge i hagen din, samtidig som feltet balansert.

Typer

Velg kompakt ettårige som nasturtiums, petunias eller marigolds. Ettårige planter vokser raskt og blomstre meste av sommeren. Plass plantene 6 til 8 inches hverandre, og plante mellom 15 til 20 planter totalt. De fleste stauder vokse 12 inches til 3 fot høy og kan overmanne liten plass.

Design

Når du velger planter for en liten blomst seng, stokk med to eller tre varianter. Prøv å kombinere en plante med større blomster, for eksempel petunias, med planter som har interessante planter eller små blomster, som lamium og alyssum. Velg koordinerte farger som rosa, hvit og lavendel eller gule, oransje og hvit.

Betraktninger

Vurdere vekstforhold funnet i hagen din når du velger planter. Velg skygge-kjærlig blomster som impatiens for en skyggelagt liten hage eller petunias og nasturtiums for en solrik beliggenhet.