Hvor lenge vil en Honey Bee reir bli rundt?

August 11

Honey Bee reir

Hvis du oppdager en honey bee reir på eiendommen, Forvent det å være rundt en stund. I motsetning til bumble bees og veps, som bygge nye reir hvert år, honning bier bygge mer permanente strukturer og vil leve i reir i flere år. Den gode nyheten er honning bier er ganske passive sammenlignet med bumble bees og ikke bry deg om du ikke bry dem. Men du ønsker kanskje å kvitte seg med reiret uansett, spesielt hvis biene har tatt bolig i deler av huset. Honning bier er kjent for å sverme og angripe hvis reiret er truet, noe et familiemedlem eller pet kan gjøre utilsiktet.

Strukturen til Honey Bee reir

Honning bier er opportunistiske i å velge et sted å hekker og vanligvis velge skjermet og isolerte flekker som hule et tre, et hull i veggen eller gjerde eller på taket av huset. Siden de er flerårige insekter som overlever mer enn ett år, bygge de komplekse strukturer eller honning kam for siste årene. Elveblest er fantastiske eksempler på insekt engineering og består av hundrevis av små, Sekskantet celler eller combs brukes til å lagre honning og heve små insekter. Queen bee legger hun egg i kammer kalles Foreldreomsorg og yngelens kammer og unge bier er oppvokst der. En gjennomsnittlig reir huser 10,000 til 20.000 bier og større de kan inneholde 50.000.

Hva å gjøre med reir

Hvis du finner en honey bee reir på eiendommen, vil du sannsynligvis bli kvitt det hvis biene har nestet i veggene av et hus eller under takskjegget. Over tid, honning lekker ut av strukturen vil skade vegger og selv forlatt reir vil til slutt brytes ned og gjøre noen skade i prosessen. Duften av honning bier vil også tiltrekke andre insekter og selv gnagere slik at problemene ikke er reservert til bare bier. I noen tilfeller kan du leie en bee keeper fjerne og flytte et reir eller leie en exterminator fjerne og ødelegge den. Drepe bee kolonien uten å fjerne reiret er ikke anbefalt, siden det vil fortsette å forårsake problemer med forfall lenge etter bier er borte.