Hvor lenge varer ledningsnett i et hus sist?

December 19

Levetiden til ledningene i et hus bestemmes ikke så mye av materialet forverring, men mer av det faktum at elektriske systemer i mange eldre boliger er foreldet. Noen mye brukt komponenter av en elektrisk system eller de utsatt for været kan svekkes enn hele systemet.

Knott og rør

Byggherrer installert knott og rør ledninger i før World War II hus. Dette systemet består av unsheathed positive og negative ledningene belagt med en klut og gummiblanding. Knott og rør ledninger er spesielt usikre i utsatte områder som kjellere og skal erstattes med moderne. Faktisk, forbyr moderne bygning koder slike ledninger. Videre vil forsikringsselskapene ikke garantere policyer for hus utstyrt med dette ledninger.

Sikringsbokser

En annen datert elektriske systemet selv i boliger bygget etter andre VERDENSKRIG er sikring bokser. Når en sikring blåser, kan huseiere være fristet til å oppgradere eller erstatte lave strømstyrken de med høyere strømstyrke seg. Dette vil ikke løse problemet med blåst sikringer og kan forårsake brann på grunn av over ledningene.

Breaker bokser

Bedre hjem og hage eksperter anbefaler at du bytter sikringsbokser med tryggere breaker box. Huseiere er å undergrave funksjonen av sikkerhet i breakers. Imidlertid kan løse tilkoblinger i boksen breaker føre til en kortslutning og selv gnist en brann. Levetiden til breaker bokser er uendelig, men breaker boksene skal vedlikeholdes hvis de avgir nynnet lyder.

Kretser

Eldre boliger har ofte ikke nok kretser. Moderne kjøkken er utstyrt med bekvemmeligheter som avhending av søppel, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn tegner en betydelig mengde strøm. Én 15-amp krets er tilstrekkelig for denne typen elektrisk strøm. Løsningen er å legge kretser å høy trekke rom som kjøkken.

Ujordet ledninger

Bedre hjem og hage også understreker behovet for å erstatte ujordet ledninger. I minst installeres noen kabel for å utstyre et hus med 240 volt uttak for heavy-duty utstyr.

Brytere og uttak

Konstant plugging og koble apparater kan forårsake en beholder å miste sin evne til å gripe og hold en plugg i stikkontakten. Likeledes, den konstante kaster lys-svitsjer kan forårsake slitasje. Avhengig av bruken, sannsynligvis må du erstatte brytere og uttak lenge før andre deler av en elektrisk system slites.