Hvor lenge varer en røykvarsler kvitring før det stopper?

December 5

Hvor lenge varer en røykvarsler kvitring før det stopper?

Røykvarslere kan virke som tid detektorer, også: de alltid kvitre for å rapportere et problem midt på natten, eller like etter du har fått barnet sove eller besluttet å legge ned for en lur. Sang av alarmen betyr et problem med systemet og må rettes så snart som mulig. Men hvis du ikke får det akkurat nå, slutte piping til slutt.

Problemet piping

Den vanligste årsaken til en røykvarsler å kvitre er å bety noe forstyrrer den riktige funksjonen av alarmen. Dette er vanligvis forårsaket av lav batteri eller opphoping av støv eller skitt over sensoren eller i åpningen av røykvarsleren. Noen av disse hendelsene vil føre røykvarsler å kvitre, vanligvis én gang per minutt eller en gang hvert 30. Denne piping ikke vil stoppe før du løse problemet, eller før batteriet dør helt og detektoren kan ikke lenger makt med svak advarsel kvitre.

Knappen piping

En annen grunn til piping oppstår hvis du trykker knappen på alarmen. Hvis alarmen starter går av som følge av enkel matlaging, en svært høy luftfuktighet dusj eller en annen ikke-akutt grunn, din første reaksjon vil trolig være å trykke knappen, som vil stenge av alarmen midlertidig mens du ventilere området eller fjern røyking kasserollen av ovnen. Når denne knappen er aktivert, vil alarmen kvitre én gang per minutt i 15 minutter for å minne deg på at du har trykket det, at det kan ha oppdaget en nødsituasjon og at du må løse problemet og deretter tilbakestille alarmen.

Tiltak for å ta

Hvis din røykvarsler ikke har stoppet piping, finnes det en rekke handlinger du bør utføre for å slå den. Erstatt batteriet i detektoren med en frisk. Kontroller at batteriet er fullt festet på plass og installert i detektoren slik at den berører alle nødvendige feeds for å gi full effekt til alarmen. Hvis det ikke fungerer, Fjern alarmen og bruk en støvsuger vedlegg eller en boks med komprimert luft for å rengjøre gapet mellom forsiden og bakplaten. Rengjør foran og tilbake også, betaler spesiell oppmerksomhet til sensoren og ventilene i alarm. Hvis disse områdene bli tettet av støv eller skitt, vil detektoren ikke kunne riktig forstand en nødsituasjon, det er derfor det er pipelyd advare deg.

Erstatte alarmen

Hvis ingenting du ikke piping på alarmen, kan det være tid til å erstatte den. Røyk mest detektorer sist mellom fem og 10 år, og mange er programmert til å advare deg når det er tid erstatte dem. Din detektor bør inneholde et lite klistremerke som angir når det ble installert. se klistremerket sjekke timing.