Hvor lenge trenger P-Trap under et kjøkkenvasken?

January 29

P-trap er en bærebjelke under et kjøkkenvasken og må forbli det som en viktig del av avløp rørene. Hvis tette, må fellen være fjernet, men deretter riktig installert. På grunn av formen, det er lett identifiserbare og beskytter mot kloakk gass samtidig som det gir et sted for varer å stoppe før reise ned i vasken drainpipe.

P-Trap formål

Nedover-buet P-trap er ikke bare en unnskyldning for røret å være kunstnerisk utformet. Kurven serverer formålet å skape et segl i kjøkkenvaskens drainpipe. Når vann avløp ut av vasken og ned gjennom rørene under den, en mengde vann igjen "fanget" inni P-trap. Dette vannet tjener to formål som det sel ut uønskede kloakk lukt som vil krype opp gjennom avløp og vask og blokker små skapninger, for eksempel edderkopper, krypende gjennom rørene og inn gjennom sink drain. P-trap fanger også elementer som feilaktig faller inn i kjøkkenvask avløp.

P-Trap tresko

Fange og overlapping elementer som du vil hente fra avløpet, ta P-feller også fremmedelementer som bygger og til slutt tette vasken. Dette kan omfatte fett, hår og annet rusk som blokkerer flyten gjennom drenere rørene. Du vil merke tresko av vasken drenering tregere enn normal eller vasken ikke kan tømme hele når fellen er helt tett. I dette tilfellet må fellen være fjernet og renset ut, så satt tilbake på.

P-Trap typer

Moderne kjøkken rørleggerarbeid har viderekoblet fra siste metoder av benytter metall rør under vasken. Kobber, stål og jern rør erstattet stadig med PVC-rør, inkludert for P-trap. PVC er merkbart forskjellig med hvit fargen og er lettere å ta av da fellen trenger rengjøring, bruker slip nøtter på hver ende av fellen. PVC har sine ulemper, med slip nøtter noen ganger løsne og lekker.

P-Trap rengjøring

Hvis du fjerner en P-trap på grunn av tette, sett en bøtte under fellen først å fange noen fanget vann som faller når du løsne hver ende av fellen. Også deaktivere kjøkkenvasken tappekran utkobling ventiler for å beskytte mot noen vann komme i avløpet og inn i rørene mens du arbeider. Når du vrir slip nøtter, Beskytt mot vri den vannrette drainpipe som renner i bakveggen under vasken ved røret med en andre skiftenøkkel. Hvis tresko ikke er innenfor P-trap, inn slutten av en skrue på dreneringsrør etter fjerner fellen.