Hvor lenge tar det Vinyl til Outgas?

November 19

Hvor lenge tar det Vinyl til Outgas?

Bruk av flyktige organiske forbindelser i produksjonsprosessen vinyl kan faktisk fylle hjemmet ditt med farlige gasser og lukt. Kalt askepartikler, disse røyk ut fra vinyl over tid og er en årsak til innendørs forurensning. Innendørs forurensning inne i hjemmet er sannsynlig å være fem ganger høyere enn nivåer funnet utenfor, ifølge studier utført av Environmental Protection Agency.

Hjem giftig hjem

Under produksjon av materialer som vinyl brukes ulike kjemikalier. Disse kjemikaliene slipper langsomt seg fra vinyl og i de omkringliggende luften. Denne prosessen er askepartikler, som også kalles offgassing, og kan forårsake en rekke helse komplikasjoner inkludert hodepine, tretthet og kvalme. Offgassing er en felles prosess og forekommer i en rekke vanlige husholdningsartikler inkludert møbler, gulvteppet, klær, gulv og produkter.

Hvordan det påvirker deg

Over eksponering av disse flyktige organiske forbindelser vil forverre allergi og astma forhold som irritere øyne, nese og hals. Selv etter vinyl har sluppet ut alle de flyktige organiske forbindelsene, kan husholdning overflater absorbere røyk og re avgir dem i luften, skape en ond sirkel. Du kan ta flere trinn å eliminere outgas prosessen og holde familien din trygg.

Hva å gjøre

Tiden det tar for vinyl til outgas skiller seg på flere faktorer og kan variere fra noen dager til flere uker. Du kan imidlertid fremskynde prosessen med noen tips som også bidra til å eliminere de farlige kjemikaliene fra ditt hjem i luften. Ventilasjon rommet ved å åpne windows og kjører fans der vinyl finnes holder området fylt med frisk luft. Også holde vinyl materialet utenfor i et overdekket område i flere dager til et par uker å tillate outgas prosessen oppstår.

Vurdere alternativene

Hvis mulig, ber produsenten om å lagre vinylbelegg eller møbler i sitt lager i flere dager for at flyktige organiske forbindelser å spre før bringe dem inn i hjemmet ditt. I stedet for vinyl som inneholder ulike kjemikalier, kan du vurdere å kjøpe naturlige produkter til hjemmet ditt. Bambus gulv er for eksempel et økonomisk valg som er trygt for både miljøet og ditt hjem.