Hvor lenge tar det Astrantia til blomst?

September 10

Astrantia er navnet for flerårige blomster som mørk rød, lilla, rosa, hvit og selv grønne blomster og nyte blomstrer i myrlendt, fuktige områder. Astrantias nyte skyggen og litt sollys nå og da. De har ikke muligheten til å spre seg som ild, men de gjøre sine egne frø og generere nye planter på egenhånd. Hvis du plante astrantia i en tørr klimaet, må du sørge for at du gir det masse vann. Dette er en plante som elsker vann.

Få høyre jord

Plant din astrantia i fuktig jord som er oppvarmet delvis av solen morgen og ettermiddag. Astrantias elske skyggen mer enn de elsker solen, men de trenger fortsatt lys. Humus rik jord som er godt drenert gjør ideelle grunnforhold for din astrantia.

Blomstrende tidsplan

Astrantia begynner å blomstre i mai. Blomster vare til oktober. De vil vokse opp til 2 fot høy med en mounding vekst vane. Du finner dem i enger og under trærne der det er fuktig jord.

Gjenopplive blomster

Når din astrantias har blomstret, holde dem ser frisk og oppmuntre til ny vekst av skjæring planter tilbake nær bakken. Nye blomstrer komme snart fra de du har kuttet tilbake.

Tørking Astrantias

Holde en astantia fargerike blomstrer hele året ved å tørke dem. Til riktig tørk dem, kuttet stilkene nær bakken. Snu dem opp ned og binde dem med en streng eller en strikk. Deretter henge dem opp ned på et kjølig sted med tilstrekkelig luftsirkulasjon.