Hvor lenge Mesh skjermene sist på gulvet sliping?

February 22

Hvor lenge Mesh skjermene sist på gulvet sliping?

Mesh-skjermer har en åpen veve og en slipemiddel overflaten som fjerner utførelser, riper og andre defekter på tre etasjer sandpapir gjør. Du kan knytte skjermene til en etasje-polering maskin å Rue tregulv. Levetiden til mesh-skjermer er delvis avhengig av størrelsen på gulvet du er refinishing. Imidlertid vare ren skjermen mellom bruker hjelper dem lenger.

Funksjonen

Mesh-skjermer er vanligvis tilgjengelig i grits spenner fra 60 til 180. Skjermer grus tallene har en grovere tekstur. Skjermene kan jevne et tregulv overflaten etter benytter et grovt sandpapir for å fjerne mål fra gulvet. De brukes også for en prosess kjent som screening. Prosessen innebærer å bruke mesh-skjermer alene for å slipes etasjer som har noen riper, men ikke trenger å bli pusset til bare tre for refinishing.

Skjermen erstatning

Noen rengjøring leverandørselskaper anslår at mesh-skjermer kan slipes 200 til 400 kvadrat fot tre gulv før de må byttes. Hvor lenge en skjerm varer avhenger av bruken. For eksempel en skjerm som brukes til å fjerne et lag av gulvet trolig vil vare lenger enn som brukes til å jevne og nivå en litt skjeve gulv som har riper og dings.

Vask skjermer

I motsetning til sandpapir, kan du forlenge levetiden til en mesh skjermen spylt i rent vann når du bruker den. Åpne vev av mesh gjør det enkelt å vaske bort rusk fanget i sprekker. En fersk slipemiddel overflaten vises etter en vasket skjerm tørker, men overflaten ikke så grov slik den var opprinnelig. Derfor kan vasket skjermer være mest nyttig for stadier av et gulvet refinishing prosjekt som krever lett sliping.

Betraktninger

Lagre brukte mesh-skjermer hvis du har tenkt å bruke flere strøk med en polyuretan finish på et tregulv. Produsenter pleier å anbefale sliping gulv etter det tørker før hver ny strøk polyuretan å gjøre det overholde godt. Imidlertid kan nye skjermer eller sandpapers sette merker i finish, selv om de ikke har en grov grus. Bruke en brukt mesh skjermen for å Rue en etasje mellom programmer av polyuretan reduserer risikoen for etterlot merker i siste finish.