Hvor lenge male siste på veggene?

July 13

Hvor lenge male siste på veggene?

Spør hvor lenge maling varer på veggen ligner på spør hvor lang tid en stor konfekteske vil vare. Det skal vare lenge, men i all sannsynlighet, den ikke vil vare så lenge du ønsker. Hvis veggen er plassert i et hermetisk lukket rom, det kan vare evig, men livet skjer. Levetiden for en interiørmaling jobb vil variere avhengig av flere faktorer.

Velge maling

Du kan være fristet til å velge din maling basert på garantien tilbys av produsenten. Det er ikke uvanlig å finne garantier for 25 år eller selv en levetid. Kostnaden for maling rutinemessig øker med lengden på garantien. Mens en kvalitetsmaling som bedre kan ha en større levetid, vurdere din livsstil når du velger en maling. Hvis du kjedelig lett og ofte pusse opp, du kan males hvert femte år eller mindre. Hvis du er fornøyd med nøytrale farger eller avskyr maleri, kan en bedre kvalitetsmaling være et bedre valg. Husk garantien dekker bare produsentens defekter. Riktig veggen forberedelse og maling program kan påvirke malingen levetid mer enn malingen selv.

Lakk

Velge den riktige lakk kan påvirke levetiden til din maling jobb. Flat-avslutning maling dekker godt, men vanskeligere å rydde enn blankere utførelser. Bruk flate-avslutning maling i lite trafikk områder som stuer, hi og master soverom. Eggshell og satin finish er blankere enn flat, men mindre skinnende enn semigloss og glans. Generelt, den blankere finish, jo lettere er å rengjøre. Bruke blankere ferdig i høy trafikk områder som barnas rom, kjøkken, bad og klesvask områder. Husk, høy glans maling vil markere overflaten urenheter og maling feil som pensel og rulle slag.

Utleie

I de fleste jurisdiksjoner, utleiere må bruke blyfri maling og reparere skadede eller peeling maling, men er ikke nødvendig å male på en praksis basis av estetiske grunner. Men gjør mange utleiere det en praksis repaint innvendige vegger før hver endring av leieforholdet. Hull i vegger fra henger bilder, eller verre, er vanlig når behandling med eiendom til leie. Riper i maling oppstå ofte under flytteprosessen. En fersk maling jobb frister potensielle leietakere og gjør det lettere å vurdere skader når de forlater.

Barn

Tilstedeværelse av barn kan påvirke levetiden til malt veggene på flere måter. Farge og dekor for en barnehage bli raskt utdaterte som barnet vokser og utvikler sin egen individuelle personlighet og fargeinnstillinger. Fargestifter, markører og klissete fingre klarer å finne veien på nesten hver overflate i et hus. Hvis du har barn i ditt hjem, spesielt barn, er det ikke urealistisk å måtte male innvendige vegger hver to til tre år.