Hvor lenge kan du holde vannet i en oppblåsbare bassenget med et Filter?

June 22

Hvor lenge kan du holde vannet i en oppblåsbare bassenget med et Filter?

Når sommeren nærmer seg tur tanker til utendørs moro. En av de enkleste måtene å gi det gøy er med et basseng i bakgården. I bakken bassengene er ikke alltid et alternativ, er det noen virkelig rimelig over bakken bassenger på markedet i dag. Oppblåsbare bassengene er tilgjengelig i størrelser fra 8 til 18 fot over og 30-48 inches dyp. Du kan holde vannet i bassenget hele sesongen med aktuelle filteret og kjemikalier.

Vann

Vannet bør testes når det først er lagt til bassenget. Daglig vann testing sikrer at vannet holder balansert slik at kjemikalier kan gjøre jobben. Vann i et svømmebasseng må oppbevares på en pH nivå mellom 7.2 til 7,6, et gratis klor nivå mellom ett og tre deler per million og en alkalitet nivå mellom 80 og 120 deler per million. Dette er de tre viktigste målingene i et basseng som de vil påvirke de andre evne til å fungere.

Kjemikalier

Det er en rekke kjemikalier som et basseng skal fungere riktig. Først er pH opp og pH ned. PH påvirker alle andre lese i bassenget, og er viktig at det forblir i køen til enhver tid. En endring i pH kan føre vannet blir etsende på utstyr eller opprette skala bygge opp på veggene. Juster alkaliteten alkalitet økning, og bruke muriatic acid redusere. Når pH og alkalitet bo balansert, kan du legge til klor for å opprettholde et gratis klor 1 til 3 ppm.

Filter

Filteret skal kjøres daglig for en viss tid ikke bare å fjerne partikler fra vannet, men også til å sirkulere vannet. Kjemikalier lagt til bassenget bør bare legges mens filteret går. Kontroller filteret en gang i uken og skylling for å fjerne skitt og debris. Ofte, kan oppblåsbare bassenger som kommer med et filter ikke tilstrekkelig å rense bassenget. Vurder å oppgradere filteret til en som kan sirkulere hele pool i ca åtte timer.

Dekke

En cover hjelper holde vannet rent på to måter. Først, med forsiden vil du ha mindre avfall og insekter fjerne daglig. Skumme bassenget for å fjerne alle plantemateriale som blader og gress, som dette vil forstyrre pH i bassenget. Andre ville dekselet hjelpe oppbevare klor slår til en gass når sollyset treffer bassenget. Cyanuric syre kommer pakket klor for å bistå i dette, men å holde dekslet over bassenget vil holde vannet fra direkte sollys og la klor skal fungere.