Hvor lenge kan du holde tusenfryd & nelliker i en Vase?

July 14

Holde tusenfryd friske i en Vase

Tusenfryd er veldig tørst blomster. Holde vannstanden i din vase høy, legge til vann minst annenhver dag. Hver dag, kuttet ca 3/4 tommers på slutten av daisy stilkene å tillate dem å absorbere vann bedre. Endre vannet regelmessig, og fjerne blader eller kronblader som kan være flytende, som de kan spre bakterier som kan redusere levetiden til blomster. Godt vedlikeholdte,-for tusenfryd kan siste fem til syv dager.

Holde nelliker friske i en Vase

Nelliker er følsomme for ethylene, et kjemisk produsert naturlig av frukt og grønnsaker som modnes. Hold din nelliker fra alle frukt og grønnsaker til å forlenge deres livet. Kuttet stilkene hver dag, som du gjør for din tusenfryd, men pass på å klippe dem over en av nodene på carnation stammen, slik at stammen å absorbere vann lettere, og kutt dem under rennende vann. Nelliker kan vare fra en til fire uker hvis du bryr deg om dem riktig.

Bunnlinjen

Endre vann og skjær blomster stammer minst annenhver dag for å holde tusenfryd eller nelliker varer så lenge som mulig. Hvis du har å velge mellom dem, må du huske at nelliker vil naturlig bli frisk opp til fire ganger så lenge tusenfryd.