Hvor lenge Jasmine blomster vare?

February 6

Hvor lenge Jasmine blomster vare?

Jasmine (Lamiales tobakk Jasminum), medlem av oliven familien vokser hovedsakelig i tropiske og subtropiske områder av verden. Bush forskjellige topper av i en moden høyde på 10 til 20 fot. Noen jasmine varianter vokse som en blomstrende vinranke. Jasmine kan være løvfellende, semi eviggrønne eller eviggrønne, og blomstene kan være hvit, rosa eller gul. Enkelte blomster, duftende mens andre har ingen aroma. Alle varianter blomst på kvelden.

Vinter Jasmine

Vinter jasmine (Jasminum mesnyi), også kalt primrose jasmine, har unscented gule blomster. En variasjon, "Mystique," har gule blomster med sølvfargede hvite kanter. Vinter jasmine produserer blomster først, og deretter bladene vises. Anlegget vanligvis begynner blomstrer i slutten av februar og fortsetter gjennom mars. Imidlertid kan duk tidligere hvis det er varmt staver i vintermånedene.

Vanlige Jasmine

Vanlige Jasmine (Jasminum officinale), populært kalt poetens jasmine, er anlegget med den søte duften som mange med jasmine. Du kan trene den til å vokse på et gjerde eller espalier. De hvite blomstene blomstrer overstrømmende i sommermånedene juni, juli og August.

Italiensk Jasmine

Du kan vokse italienske jasmine (Jasinum humile) som en vinranke eller en busk. Trene den til et espalier vokse som en vinranke eller la den alene for å vokse som en vining busk opp til 20 fot høye. De gule blomstene er sterkt aromatiske og blomstrer hele sommeren.

Spansk Jasmine

Spansk jasmine (Jasminum grandiflorum) vokser som en vinranke løvfellende eller semi eviggrønne, avhengig av klima din. De hvite blomstene er duftende og blomstre i sommersesongen.

Rosa Jasmine

Rosa jasmine (Jasminum polyanthum) er en evergreen vintreet at du kan vokse enten innendørs eller utendørs. Anlegget må en chill tid eller det vil ikke sette knopper sesongen. Blomstene er rosa-farget hvit og blomstre fra våren til forsommeren.