Hvor lenge huset maling sist?

December 29

Det er flere variabler som bestemmer hvor lenge utvendig maling vil vare. Forbehandling, kvalitet av maling og været ekstreme alle spille en rolle i levetiden av maling. Maling produsentens garanti deres maling å vare fra 15 år til livet. Denne garantien gjelder kun hvis du følger produsentens retningslinjene.

Umalt overflaten

Forbehandling er et viktig skritt som vil avgjøre hvor lenge maling vil vare. Nye overflater må være primet å forsegle treet og gi en liming overflate for din dekkhårene. Hvis overflaten ikke er primet, tre tanniner kanne blø gjennom maling og fuktighet i skogen kan svekke maling vedheft.

Malt

En tidligere malt overflate må ikke sprekker og flassing maling. Sprengning og peeling maling vil fortsette å presse på overflaten og svekke maling. Bruk en stålbørste og skraper for å fjerne peeling maling. For best resultat, sand overflaten glatt når du har fjernet løs maling. Bruke en primer på områder som har vært scraping ned til bare tre.

Kvaliteten på maling

Kvaliteten på maling du også avgjøre hvor lenge utvendig maling vil vare. Bedre kvalitet maling inneholder flere bonding materiale enn billigere maling. De beste maling vil ha en livstidsgaranti, og vil koste $25 eller mer per gallon, avhengig av produsenten.

Varme temperaturer

Maling bør ikke brukes i temperaturer over 90 grader F. høye temperaturer føre til at malingen tørke for fort til pinne eller obligasjon effektivt til overflaten. Latex maling danne en film etter liming prosessen. Hvis temperaturen er for høy, vil filmen danne før malingen har hatt tid til å obligasjonslån. Dette fører til maling å svekke og ikke vare så lenge det var designet for å.

Kulde

Du bør ikke male når temperaturen er under 50 grader Fahrenheit med mindre du bruker en maling laget for å tåle temperaturer ikke lavere enn 35 grader. Når temperaturen er under 50 grader, øker fuktigheten i luften. Dette gjelder særlig sent på kvelden og tidlig morgen. Maling må tørke en viss tid før det kan bli våt. Hvis den blir våt før filmen har dannet, vil maling svekke.