Hvor lenge etter fuging kan jeg forsegle skifer?

April 28

Hvor lenge etter fuging kan jeg forsegle skifer?

Tetting din uteplassen eller dekk er helt frivillig, kan det øke levealderen en skifer installasjon. Steinen i seg selv bare må tettes finnes tre eller annen type fuktighet berørt substrat under installasjonen, finnes det et par overveielsene å tenke før du forsegle skifer. Dette er spesielt sant av grouted skifer prosjekter, som grout har en herding tid som styrer når du kan forsegle.

Anbefalt herding tid

Den herding fugemasse er avhengig av en rekke faktorer. Gjennomsnittlig anbefales herding tid er 72 timer før alle typer foten trafikk eller tetting er tillatt, selv om dette kan variere avhengig av været. Sealer fyller ut hullene og porene i grout å holde vannet fra å trenge gjennom, men det fungerer bare hvis grout har hatt tid til å kurere skikkelig; ellers er disse hullene og porene fortsatt i den voksende prosessen.

Klima

Været påvirker direkte herding tidspunktet for din fugemasse. Mens den gjennomsnittlige herding tid er 72 timer etter grout, vil overdreven varme været fremskynde herding prosessen, mens kaldt vær vil ha motsatt effekt. Dessverre er det umulig å vite nøyaktig når grout er herdet helt, som er hvorfor det er en "anbefalt" tidsramme. Hvis du er i tvil, de fleste produsenter anbefaler venter minst en uke før forsegle for å være sikker.

Vær

Mens du kan ha en rekke gode været som er ideell for herding grout, er det været faktorer som kan påvirke din tetting. Hvis du bor i et område hvor kraftig regnskyll er vanlig, eller du bygger et utendørs skifer prosjekt våren eller falle måneder når frost er en mulighet, er det mulig at du må justere tetting planer å imøtekomme været, basert på hvorvidt det skal regn, snø eller fryse.

Typen Grout

Typen grout du vil også påvirke herding tiden for skifer prosjektet. Mens normale grouts har en herding 72 timer før tetting tillates, er det rask-herding grouts som kan forsegles innen så lite som 24 timer. Men dette er spesialitet grouts og brukes ikke på daglige prosjekter. Å vite hva slags grout du planlegger å bruke hjelper deg med å beregne når å forsegle skifer prosjektet.