Hvor lenge er en skapet stangen?

March 24

En skapet stangen installerer inni skapet å henge klær og annet tilbehør som tepper og dyner. Stangen er vanligvis laget av tre eller metall og er spesielt utviklet for bruk med klær kleshengere. Disse stengene spare plass og unngå krøllet, brettet klær ved at plagg å henge loddrett, men det er ingen angi lengde for skapet stangen.

Soverom skapet stangen lengde

Et soverom skapet stangen er vanligvis så lenge skapet selv. Vanligvis strekker seg langs bredden av skapet med en enkel hylle på toppen. Mange skap i dagens hjem er mellom 4 - og 8-fot lang. Skap størrelsen kan imidlertid variere fra hjem til hjemmet. Du trenger ca 4 fot stang lengden å henge alle klærne for en person, som betyr et skap bygd for et master-soverom med to personer er 8-fot lang.

Pelsen skapet stangen lengde

Pelsen skap er mindre enn et soverom skapet. De er viktigste funksjon er å henge opp frakker og jakker for en familie. Avhengig av hvor stor hjemmet er og hvor mange soverom, er pels skapet mellom 2 - og 4-fot lang. En større hjem med fire eller fem rom vil huset flere mennesker, betyr flere strøk. Derfor er 4 fot skapet stangen lengden nødvendig. Pelsen skapet stangen i et vanlig hjem bygget for fire personer er mellom 28 inches og 3-fot lang, som er også typiske bredden på de fleste pels skap.

Stablet skapet stenger

Et annet alternativ i dagens skapet arrangørene er en stablet eller to skapet stangen, som betyr at to skap stenger plasseres oppå den andre inni skapet. I dette tilfellet skapet stangen er mye kortere enn normalt, og det er ikke samme bredde som skapet selv. Skapet stangen er vanligvis halvparten som den skal fordi det er to av dem nå. I dobbel skapet stenger være hver mellom 3 - og 4-fot lang, tilbyr hengende plass til én person på hver stang.

Modulære skap og skap arrangørene

Skap arrangører og modulære skap bygd for å passe inn i en stor walk-in closet er en annen historie. Disse skapene er bygget for å spare plass og inkluderer mange typer hyller, skuffer og lagring. Hyllene installere ofte vertikalt, tar opp en side av skap veggen. I dette tilfellet vil skapet stangen ikke dekker bredden til skapet. I stedet det vil komme over delen av skap veggen, stopper under feltet hyller, eller vil installere mellom veggen og loddrett skap. Stenger en walk-in closet er vanligvis 6 - til 8-fot lang.