Hvor lenge de tørkede frøkapslene blomstre etter blir plantet i Aerogarden?

February 13

Hvor lenge de tørkede frøkapslene blomstre etter blir plantet i Aerogarden?

Aerogardens er hydroponic hagen systemer, betyr i stedet for voksende planter i jord, systemet bruker en filtrert næringsstoff voksende løsning for anleggene røtter. Frø er nøye plassert i lille frø vokser pods ligger i åpningene i systemet. Næringsstoffet løsning renner gjennom vokse pod, fuktighetsgivende frøene til de spire. Røttene vokser så nedover i løsningen. Ulike typer vokse pods vokse for ulike mengder tid, etter frø type.

Urten frø

Urten frø pods krever en spirende tid som to dager og en mye som to uker. Dette er bare tiden det tar for frøene til å spire og spire. Aerogarden urt kits krever regelmessig vedlikehold for å holde plantene sunn og voksende. Regelmessig forfriskende næringsstoff levering er viktig og må gjøres bi-ukentlig. Vann i bassenget skal oppdateres månedlig. Urte planter krever regelmessig beskjæring og høsting begynnelsen på ca tre uker i deres vekst å fjerne gamle blader, holde plantene produktive og til forhindre plantene fra blir for stor og forbikjøring hagen. Dette vedlikeholdet kan føre til en blomst tid 12 uker eller mer i aerogarden, avhengig av urt.

Vegetabilsk frø

Aerogarden grønnsak frø kits er vanligvis laget av tomat eller pepper varianter eller en kombinasjon av to spesialitet kits. Disse pakkene ofte ta opptil en uke å spire og spire, men er klar for innhøsting i 12 uker. Vedlikehold for grønnsak frø kits innebærer fylle næringsstoffer bi-ukentlige og forfriskende vannet månedlig. Beskjære plantene å holde seg produktive og fra voksende over hverandre og vokse lysene. Høsting moden frukt raskt vil også holde planter produktiv. Med riktig vedlikehold og sterk vokse lyspærer, vegetabilske frø pods produserer og blomstrer i seks måneder eller mer.

Flower Seeds

Blomst frøkapslene vokse en rekke blomster som zinnias, marigolds, petunias og lavendel. Disse blomstene kan ta opptil en uke å spire og spire. Når begynner å blomstre i ca tre til fem uker, er vedlikehold nødvendig. Må renske planter å hindre skyggelegging andre planter og fjerne døde blader, blomster og stengler. Beskjæring holder blomstene blomstrer i lengre perioder. Næringsstoffer må være erstattet bi-ukentlige og vann erstattet månedlig. Som med andre frø kits, sterk, nye vokser pærer blomster vokse lengre. Forvent blomstrer i tre måneder eller mer med riktig pleie.

Greener

Leafy greener frøkapslene tar ofte bare én til to dager tid til å spire og spire, selv om noen varianter kan ta opptil en uke. Lated omsorg er viktig å holde vokse gang på maksimalt med grønne frøkapslene. Når begynner å vokse, må de bli tynnet på omtrent to til tre uker inn i deres liv å hindre trengsel. Panseret på systemet, som inneholder lysene, må flyttes opp hver uke eller så som greenene vokse høyere å holde dem fra å bli brent i lys. Til slutt, blader krever hyppig harvest på ca fire til seks uker til forhindre plantene fra døende av og gamle blader fra hindrer veksten av friske blader. Grønne frøkapslene produsere ofte for opp til seks måneder.