Hvor lenge Cedar gjerder sist?

May 7

Cedar gjerder er laget med cedar, som er en skog som er veldig sterk og motstandsdyktig mot råte, fuktighet og skade fra insekter. Cedar kan tåle Vær elementer og ikke krympe og svelle som mange andre typer av tre. Alle disse kvalitetene hjelp cedar gjerder vare i opptil 20 år.

Fakta

Cedar gjerder er lette og fargerike toner og flotte korn. En annen grunn cedar gjerder sist så lenge er sedertre ikke sprekk lett. Dette er fordi det er en stabil tre som forblir flatt og rett. Villvestfilm rød cedar er en type sedertre som har naturlige oljer som bevarer det og gjør det svært holdbar. Cedar gjerde laget av nordlige hvite cedar også bøy ikke og er motstandsdyktige mot forfall. Hvit cedar har mindre naturlig surt tanniner å bevare det så det ikke kan vare så lenge som vestlige sedertre.

Fordeler

Langt tidsrom som cedar gjerder vare er en utmerket fordelene med å velge en cedar fence. Disse gjerde er laget av en høy kvalitet naturlig tre. Villvestfilm rød cedar er svært vannavstøtende som gjør det ideelt for et tregjerde. Cedar har også porene at sperre som kan hjelpe redusere støy rundt nabolaget. Cedar gjerder trenger ikke en finish på grunn av deres naturlige konserveringsmidler. Hvis cedar gjerdet berører bakken, kan det hende det best å bruke en finish.

Formål

Cedar tre gjerder kan brukes til mange formål inkludert personvern, grense markører og legge skjønnhet til ditt hjem og landskap. Cedar gjerder er vakre på begge sider. Siden de siste trenger i så mange år du ikke å bekymre deg for å erstatte dem ofte. Du kan velge en cedar fence fra en rekke former, størrelser og design. Cedar tre gjerder er et perfekt alternativ til tre gjerder som behandles med kjemikalier. Over tid vil en cedar fence naturlig alder til en attraktiv sølv grå farge.

Funksjoner

Fuktighetsbestandig funksjonene i cedar gjerder å opprettholde sin holdbarhet og skjønnhet. Cedar er hydroscopic som betyr vann absorberes raskt lik en svamp. Villvestfilm rød cedar slipper fuktighet etter absorberer den før den når balansen i miljøet. Cedar kan bli utsatt for ting som vanligvis ville gjøre tre råtne og det fortsatt varer på grunn av sin naturlige motstand mot forfall. Villvestfilm rød cedar varer lenger enn andre nordamerikanske softwoods.

Karakterer

Gjerdet sedertre kommer i forskjellige karakterer som klart og klumpete. En klasse av Villvestfilm rød cedar er "clear vertikalt korn hjertet" klasse. Denne typen cedar klasse er forfall bestandig, stabil og kan holde utførelser. En annen vestlige cedar klasse kalles "En klar" som er biter av blandet vertikal og flat korn. Det er et ideelt valg for en cedar fence. Nordlige hvite cedar er en utmerket klasse av tre. Ulike graderinger av sedertre gjøre en forskjell i utseendet på cedar gjerder. Noen gjerder kan se mer stilig og elegant og andre rustikke eller land. Solid flekker bør ikke brukes på en klar cedar karakter eller du vil dekke opp det naturlige fargen.