Hvor lenge bør jeg holde en madrass i en pose for Veggdyr?

March 11

Hvor lenge bør jeg holde en madrass i en pose for Veggdyr?

Veggdyr er liten parasitter som lever av blod av mennesker. Selv om de fleste ofte funnet i madrasser, kan Veggdyr skjule på ulike steder i hjemmet som møbeltrekk, baseboards og tepper. Madrass poser brukes som et middel til å drepe Veggdyr; imidlertid må poser stå på for riktig mengde å sikre bugs er døde.

Fakta

Selv om Veggdyr er plagsomme, utgjør de ikke noen reell trussel mot helsen. Disse brun, flat, oval-formet insekter kan bringes inn i hjemmet ditt på en gjest, på bagasjen og brukte møbler. Veggdyr kan overleve i flere måneder uten mat. Biter fra Veggdyr presenterer seg i en welt på huden som er vanligvis ganske kløende. Veggdyr er vanligvis inaktiv i løpet av dagen, og komme ut om natten å mate.

Bruke en madrass Bag

En bedbug infestation kan noen ganger kontrolleres ved hjelp av en madrass bag; andre tiltak, som grundig støvsuging rommet og rengjøring møbler og tepper, må imidlertid brukes sammen med en madrass bag å virkelig bekjempe Veggdyr. Før encasing madrassen i en pose, vakuum begge sider av madrassen grundig, samt boksen våren. Kjør sugeslange langs hele senga ramme, i tillegg til foten av sengen, å suge opp noen egg eller feil. Legg vesken madrass umiddelbart etter grundig støvsuging. Lagt kontroll, kan du finne et plantevernmiddel laget for å drepe Veggdyr spray på madrassen før encasing den. Kontroller at plantevernmidler er merket sikker for bruk på madrasser. Også velge en madrass pose som er merket for bruk i å drepe Veggdyr. Når posen er på, zip den opp på en sikker måte. Inspisere posen ofte for hull eller tårer og, hvis det finnes, forsegle dem med fast tape eller kjøpe en ny veske.

Fjerne posen

Madrassen bør forbli i posen for 12 til 18 måneder å sikre Veggdyr er død. Å ta den av før kan medføre live Veggdyr blir sluppet tilbake i rommet fra madrassen. Etter fjerner posen, vakuum begge sider av madrassen grundig, samt boksen våren. Veggdyr fanget inne en madrass bag vil dø etterhvert Hvis riktig mengde tid.

Bed Bug forebygging

Når du har fjernet bedbug problemet, er det viktig å holde det skjer igjen. Trekke sengen litt så det ikke er røre veggene eller baseboards. Reparer alle hullene eller sprekker i vegger og trim. Unngå å bringe brukte møbler i ditt hjem å eliminere muligheten for Veggdyr blir transportert på denne måten. Hvis du har en tre seng ramme, sett beina i glass krukkene å sitte på bakken så Veggdyr ikke klatre opp beina.