Hvor lenge Aloe Vera Juice sist i kjøleskapet?

March 12

Med dusinvis av dyrearter gir aloe vera-planten en av naturens direkte baner til naturlige healing. Innfødt hovedsakelig til Afrika, den kan brukes til å behandle burns og hjelpe fordøyelsen, og fungerer som en anti-inflammatorisk. Du kan tappe dens helbredende egenskaper direkte fra anlegget eller produsert juice, gels, kremer og kapsler. Aloe vera-juice, mens delikat, holder i en periode, hvis du følger visse retningslinjer.

Beskrivelse

Bladene av saftige aloe vera planter består hovedsakelig av vann. Tilsvarende inneholder pakket aloe vera juice vann og andre flytende ingredienser i tillegg til faktiske aloe sap. Holdbarhet avhenger delvis merket kjøpt. mørk glassflasker og oksidasjon-fri emballasje bevare styrken. Noen merke etikettene anbefaler kjøleskap lagring fra salgsstedet, selv for uåpnet produktet.

Frisk Aloe Vera Juice

Hentet direkte fra bladene hjemme, kan aloe vera sap brukes lokalt (som kan produseres aloe vera-juice) eller blandet med væske for forbruk som en drikke. Frisk aloe har kortere holdbarhet sammenlignet med merkenavn produkter. Likevel, kan du lagre den i kjøleskapet for en uke. Du kan også holde kuttet blader frisk i kjøleskapet ved å pakke dem tett i plastfolie.

Levetid

Selv om ingen harde og raske regler gjelder, kan du vanligvis holde aloe vera juice lagret i tid i kjøleskapet. Forskjeller i ingredienser og emballasje påvirke levetiden av ulike produkter. Men er det vanligvis trygt å konsumere produktet innen tre uker med å åpne den. Hvis det er utfordrende å bruke det på den tiden, må du huske at du kan bruke saften lokalt, samt.

Forholdsregler

Husk å konsultere med en helsepersonell om beste praksis for deg og din familie. Huske på at blande urter med foreskrevne medisiner bør gjøres forsiktig og i samråd med en lege. Aloe vera-planten egenskaper nytte ikke alle, spesielt hvis du er gravid eller har en fordøyelsesenzymer lidelse.