Hvor langt tilbake kan jeg rense Needleleaf Evergreens?

June 15

Hvor langt tilbake kan jeg rense Needleleaf Evergreens?

Selv om beskjæring needleleaf evergreens oppfordrer nye vekster og en fyldigere utseende, trenger ikke de fleste beskjæring. Når gartnere avgjør å trimme, kan en lett berøring og nøye vurdering av nålen vekst hjelpe holde anlegget sunn.

De generelle beskjæring

Hvis en evergreen blir overgrodd, kan gartnere beskjære tilbake til en side bud eller grenen men ikke forbi nåler, ifølge Colorado State University's Master Gardener programmet. Beskjæring forbi nålene resulterer i en uhelbredelig skallet flekk.

Syke grener

Gartnere må fjerne syke lemmer helt for å hindre at sykdommen sprer seg. I dette tilfellet bør den klippes treet tilbake til gren kragen - hovne området på stammen, uten å faktisk kutte gren kragen.

Unntak

Furutrær er mindre tolerante for omfattende beskjæring enn andre needled evergreens. I stedet for å klippe med saks eller sager, kan gartnere knipe av tips av stammer å oppmuntre til ny vekst.

Advarsel

University of Idaho bulletinen "Hvordan å sviske eviggrønne bartrær" advarer aldri for å kutte av toppen av et eviggrønt tre. Dette forårsaker et utbrudd av vekst i alle retninger, gjør treet ser mer ut som en busk og etterlot de utsatt for vind og snø.