Hvor langt skal dekk styrene Apart?

July 15

For å få et dekk som er både komfortabelt å gå på og trygt for folk å stå på, er det viktig å bygge dekk riktig. Dette inkluderer å sørge for at dekk styrene er riktig avstand fra hverandre. Avstanden mellom dekk styrene kan oversette direkte til hvordan de solide dekk er og hvor lenge det vil vare.

Base Boards

Når du bygger en kortstokk, skal viktigste overflaten være base overflaten eller området hvor du står, sette grill og definere ditt bord og stoler. Dekk rammen bygges allerede når du må bestemme hvor stor avstand flatt dekk styrene, på toppen, skal være. For å få en sikker dekk, må du gå en fin linje mellom å ha dekk styrene for og ha dem for tett sammen. Grunnen til at du trenger å bekymre deg for dette er at dekk er laget av tre og vil svelle i vått vær. Derfor er det viktig å Juster din brett. For baseboards av en kortstokk, du har plass mellom de ikke være større enn en centimeter, og styrene bør være minst ti millimeter bortsett danne hverandre. Husk at hvis du bor i et klima som har mye forskjell mellom varmt og kaldt vær, vil du ha om en halv en centimeter mellom din dekk. Hvis du bor på et sted hvor du får mer enn seks eller åtte inches med regn i året, vil du har en plass på nærmere til tre fjerdedeler av en centimeter.

Vegger

Noen dekk har vegger for personvern og andre grunner. Når du gjør vegger for dekk, er det viktig å ha styrene riktig avstand fra hverandre. Disse styrene kan være lenger fra hverandre fordi det er ingen fare at du vil miste ting gjennom dem. Vanligvis, er styrene som utgjør en vegg av en kortstokk mellom en centimeter fra hverandre og en og en halv centimeter fra hverandre. Feltet avhenger av dine behov for privatliv.

Benker eller trinn

Det er også viktig å gjøre benker eller tiltak som er riktig avstand fra hverandre. Hva skal du kontrollere at styrene er så tett sammen som flatt dekk styrene for foten av dekk. Benker kan ha et større mellomrom mellom.