Hvor langt kan du skjære tilbake hekker?

September 1

Hvor langt kan du skjære tilbake hekker?

Vanlig trimmingen av sikring gir dem en ryddig og friskt utseende som legger til visuelle av din bolig. Men du må følge visse retningslinjer for å sikre at du beskjære på riktig måte. Uriktig trimming teknikker kan holde din hedge fra vokser kraftig og ødelegge det generelle utseendet av landskapet. Det finnes ingen enkelt regel for hvor langt for å nedsette en hekk i enhver situasjon. Du må ta hensyn til faktorer som hekken og arter av planter.

Etter Planting

For nye hekker avhenger hvor langt du skjære tilbake på planting år av busker. Hvis du plante busker som er 1 eller 2 år, råder klippe dem tilbake til ca 6 til 10 inches over bakken, University i Rhode Island. Etter planting eldre busker, klippe dem omtrent en tredjedel fra toppen av anlegget. Etter trimming en nylig plantet hekk, ikke klippe igjen før neste vekstsesongen. Eldre eviggrønne planter er et unntak til denne regelen. De trenger ikke beskjæring etter planting.

Figur

De fleste hekker foretrekke formen er en pyramideformet form. Kutte tilbake langt nok på grener toppen slik at den busken bunnen er bredere enn toppen. Svak vekst på busks lavere deler resultater når den øverste nyanser ut bunnen grenene. Start trimmingen å forme din hekk neste våren etter planting. For best resultat, råder vente til flush veksten har fullført før beskjæring, Oregon State University.

Frekvens

En sikring som inneholder en raskt voksende Art må trimme to eller tre ganger i året. En langsom voksende hekk må trimme bare en gang i året. Trimme sikring når de har vokst 6 eller 8 inches utover ønsket høyde, råder University of Minnesota Extension. En uformell hekk, en hekk som du ikke forme like forsiktig som en mer formell planting, gjør det bra når beskjæres tilbake årlig til våren. For uformelle hekker, sviske eldste tre hvert år og deretter trim for å holde busker på størrelsen du ønsker.

Betraktninger

Noen evergreens, for eksempel einer, barlind og tuja, har en naturlig figur som gjør dem utmerket hekk planter. De kreve bare en sporadisk beskjæring å rette åpenbart mangler. Bruke hekk saks til å klippe du busker i de fleste situasjoner. Større grener kreve lopping saks. Unngå å bruke hekk hagesaks for en furu hekk. En hånd pruner fungerer bedre for disse artene.