Hvor langt fra hverandre til å plante bringebær busker?

June 4

Hvor langt fra hverandre til å plante bringebær busker?

Det er lett å bli frisk, søte smaken av bringebær når de vokser rett i bakgården. Flere typer bringebær finnes, og hvert utvalg av anlegget har ulike behov. Riktig planlegging og vedlikehold av nye bringebær lappen vil belønne deg med velsmakende og næringsrik frukt i det andre året av planting, uansett hva slags bringebær anlegget du velger. Vær spesielt oppmerksom på hvor mye rommet bestemt bringebær trenger til trives.

Oppreist bringebær

En erigert bringebær bush er en som vil støtte seg selv i stedet for å vokse sammen med et gjerde eller espalier. Denne typen bringebær anlegget kan vokse i et åpent område i full sol. Space plantene tre feet fra hverandre ned raden i hagen området. Radene skal ikke være plantet nærmere enn 12 fot fra hverandre.

Røde og gule bringebær

Røde og gule bringebær kan trenes til å vokse på et espalier eller trail et gjerde. Dette vil spare plass for frukt Gartner som har et mindre område å bruke, men ønsker ikke å gi opp gevinsten av vokser sin egen friske bær. Rader av planter har bare å være 10 fot fra hverandre, og planter kan være lik avstand Ben fra hverandre.

Black bringebær

Mange gartnere velger black bringebær planter fordi de er så hardføre. De burde ha nok plass til å trives når radene er 10 fot fra hverandre. Plante av black bringebær hver to og en halv fot nedover radene. Bruk en lav espalier hvis planter trenger støtte.

Lilla bringebær

Lilla bringebær planter vil vokse pent uten noen form for støtte systemet. De trenger ikke å konkurrere for plass eller jord næringsstoffer når du plante dem med tre fot mellomrom nedover radene som linjeavstand 12 fot fra hverandre.

Thornless bringebær

Mye plass er nødvendig å vokse thornless bringebær og trenger en høy espalier for støtte. Holde en avstand på minst seks fot mellom hver plante i raden. Space radene 12 fot fra hverandre.

Spesielle avstand hensyn

Hvis hagen har svært fruktbare jord, vil bringebær planter vokse kraftig. Det er lurt å lett øke voksende plass slik at de ikke bli overfylt. Hvis ville bringebær eller blackberry planter er i området, ikke plante av nye bringebær innen 300 fot av dem.