Hvor langt fra hverandre til å plante boksen Hedges

July 19

Hvor langt fra hverandre til å plante boksen Hedges

Boksen hekker opprettes med tett, eviggrønne boxwood planter. Boxwood antas å være innfødt til Japan, hvor anlegget er i dyrking siden 1400-tallet. I dag finnes det over 70 forskjellige boxwood arter med vanlige boxwood (Buxus sempervirens) og littleleaf boxwood (Buxus microphylla) de mest brukte for hekker, skjermer og kantlinjer. Økende en god sikring starter ved å gi kulturelle omsorg og avstand plantene riktig.

Avstand

For å lage en mindre størrelse formelle hekk med boxwoods, space plantene 6 til 8 inches hverandre. Plant litt lengre fra hverandre enn dette hvis tiltenkte hekken er uformelle eller vil være venstre beskåret, anbefaler Purdue samarbeidende forlengelse. For å lage en tykkere hekk, opprette en dobbel rad av boksen planter og plass radene en fot fra hverandre. Når du oppretter en dobbel rad, plasser hver plante i den andre raden i midten av to planter i første rad eller i en sikk-sakk måte.

Nettstedet

Plante boxwoods i høyre jord og nettsted for sunn hekker. Boxwoods tilpasse områder med full sol som får litt skygge om ettermiddagen. Velg en godt drenert bakken som boxwoods er svært følsom for dårlig drenert, våt jord. Planter foretrekker en pH på 6.5 til 7.0. Bruk tomme organisk mulch rundt planter som dette reduserer erosjon, holder weeds ut og beholder fuktighet i jorda. Anbefalte materialene omfatter barnåler eller bark.

Beskjæring

Lett forme planter etter planting og ikke vente for planter å bli større før du begynner å beskjære og form. Dette bidrar til å holde hekken godt forgrenet helt til bakken. Regelen er å skjære tilbake stilkene 6 tommer hver gang de har vokst 12 inches. Tillat ikke toppen av hekken å bli større enn base som dette vil skyggelegge den nedre delen og føre til svak vekst.

Beskjæring tid

Den beste tiden å beskjære boxwoods er under senvinteren eller tidlig på våren når anleggene er i sin sovende tilstand. Ikke sviske mellom sensommeren tidlig falle. Beskjæring nå oppfordrer plantene produsere friske, saftige vekst som er svært utsatt for kulden og frost. Unngå lett klippe plantene kontinuerlig i lange perioder. Selv om dette er anbefalt og holder plantene i form, skaper det stress på anlegget. Det er godt å også sporadisk beskjære indre anlegget områder og tynn samlet vekst.