Hvor lang tid tar det å vokse en kaktus?

June 5

Hvor lang tid tar det å vokse en kaktus?

Kaktus planter er tilpasset tørke og ekstreme temperaturer. En av de tilpasninger som tillater dem å overleve deres opprinnelige ørkenen forhold er langsom vekst. Saguaro kaktus, for eksempel vokse bare 1 tomme i de første åtte årene av livet. Disse massive planter er vanligvis 35 år før de produserer blomster og minst 75 år før de produserer pistoler.

Frø

Voksende kaktus fra frø er en øvelse i tålmodighet siden frøene kan ta opptil et år til å spire. Når frøene begynner å vokse, kan det være minst to eller tre år før plante blomster. Sår frø i sand potting blanding og holde jord på 70 grader Fahrenheit. Dekke frø skuffen med plastfolie å bevare fuktighet og varme. Oppbevar dem i Start skuffen til anlegget står 2 til 4 inches høy, noe som kan ta opptil to år.

Barnehage planter

Mange barnehager og hagesenter selge små kaktus som potteplanter. Disse plantene vokser svært sakte, og kan være i samme potten i to eller tre år. Plantene vokser i løpet av våren og sommeren, etterfulgt av en sovende periode i høst og vinter.

Omsorg

For å oppmuntre rimelig vekst, plante ditt kaktus i en grunne kasserolle med en grov sand og blanding eller en potting blanding laget spesielt for kaktus. Plasser kaktusen utendørs i full sol i løpet av sommeren, men bringe den inne om vinteren. Vann det annenhver uke eller så i varmt vær. Gi vann vinteren hver tre-fire uker. Kaktus er utsatt for rot rots og fungal sykdommer i fuktige forhold. Gradvis flytte anlegget hver våren og høsten for å acclimate til sine nye omgivelser. Flytte den brått ute etter en vinter innsiden kan svi anlegget.

Utvalg

Kaktus varierer i deres vekst, avhengig av arten. Prøv Christmas cactus, golden FAT eller brann fat kaktus som potteplanter. Andre saftige planter som er ofte klassifisert som en kaktus, som aloe, agave og sedums, kan vokse raskere.