Hvor lang tid Muscadine tar å vokse frukt?

May 18

Hvor lang tid Muscadine tar å vokse frukt?

Muscadine (Vitis rotundifolia) er en drue arter innfødt til det sørøstlige USA. Ville druer har blitt forbedret i en rekke fruktdannelsen skal skje kultivarer som kan dyrkes i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 6 til 10. Muscadine kultivarer krever full sol og vanlige vanning å bære frukt. Hvis disse og andre vekstforhold er oppfylt, vil muscadines starte fruiting to eller tre år etter planting.

Jord og næringsstoffer

Muscadines vokse godt i både sandy og leire jord. På planting tid, legge organisk materiale i form av kompost å forbedre drenering og gi en base av næringsstoffer for å etablere anlegget. Hold området rundt vinrankene gratis tunge ugress vekst som skulle kjempe om næringsstoffer og vann. Bruke en balansert, all-round gjødsel månedlig i vekstsesongen frekvensen av en fjerdedel pund pr. vintreet å stimulere vintreet etablering og fruktdannelsen skal skje.

Vanning

Muscadines krever regelmessig vanning å etablere raskt og starter fruiting. Vann dypt en gang per uke i fravær av en soaking regn. Vanning vil øke veksten, men god drenering er også viktig. Hvis vann står rundt vinrankene etter en regn, plantene vokser dårlig, og er usannsynlig å bære frukt. Anlegget på en liten haug i dårlig drenert områder for å sikre jord som holdes fuktig, men ikke vannfylte.

Pollinering

I naturen er mannlige og kvinnelige muscadine blomster på ulike trær. Mange fruktdannelsen skal skje kultivarer er self-fertile, eliminerer behovet for pollinering av andre ulike for å bære frukt. Noen fremtredende kultivarer krever slik pollinering, men. Disse inkluderer "Yngel," "Higgins," Scuppernong,"og"Jumbo." For pollinering oppstår, bør de to variantene plantes hverandre hvis mulig, eller mer enn 50 fot fra hverandre.

Opplæring og beskjæring

Som alle druer krever muscadine vinstokker noen form for gitter struktur å vokse på. Opplæring og beskjæring unge vinstokker er nødvendig å få dem etablerte og flytte frukt i ung alder. Et vanlig espalier er bare en 9-gauge stål wire strung tautly mellom to trestolper. En primær bagasjerommet kan trenes opp hvert innlegg og to grenene tillatt vokser langs hver ledning. Beskjære av alle andre vekst under de to første vintrene. Dette oppretter langsiktige strukturen av vintreet, gjør den klar til å bære frukt i den tredje sesongen.