Hvor kommer bambus anlegget fra?

January 3

Bambus er en av verdens eldste bygningsmaterialer kjent mann. Spor av sin eksistens gå så langt tilbake som nesten 7000 år siden. Selv om det har eksistert så lenge, det bare i år vist seg å være av verdi i bygningen materialer verden.

Begynnelsen Bamboos historie

Kina regnes rike bambus fordi mer bambus finnes det enn noe annet sted i verden. Det var i Kina der arkeologiske utgravninger funnet de første sporene av bambus (en gang mellom 1500 og 11 århundre f.Kr.), hvor det hadde blitt brukt til å lage våpen (buer og piler). Bambus ble også funnet å ha vært brukt som en av de første avisene i samfunnet.

Interessante fakta

Bambus kan leve like lang 120 år, og selv om den kan startes fra frø, bambus anlegget frø ikke men hvert 15 to120 år. Det er nesten 1200 varianter av bambus ligger over hele verden fra Kina til Afrika, Asia og nå over hele USA

En viktig ressurs i asiatiske kulturer

På grunn av minkende verdensomspennende tømmer supply forårsaket av massiv over skjæring og lite ny planting, bambus har flyttet til front i asiatiske kulturer, å erstatte normalt brukt skogen. Å være verdens raskeste og sterkeste voksende typer woody anlegg, kan bambus nå høyder på opptil 40 meter høye. Bambus anlegget erstatter alle typer produkter vanligvis laget av andre tresorter som plater, byggematerialer for hjem og selv papir skrive på.

Fristed for dyreliv og miljø

Bambus er en tilflukt og hjem for mange ulike arter av edderkopper og slanger biller og fugler. Bambus planter er også brukt til å støtte åssidene som har problemer med erosjon.

Svak med stor styrke

Selv om bambus anlegget i seg selv er kjent for å være svak, hvis du har mange bambus planter som dekker et lite område, blir masse bambus en veldig sterk kraft å regne med. Det har blitt sagt at med mange bambus foran dem, med elefanter er ingen match for bare woody bambus planter.

En gammel New Age finner

Nylig bambus har kommet inn i forkant i bygningen materialer verden. Sin styrke og letthet er de største aktiva. Eik eller valnøtt av samme mengde aterial kan bli ganske dyrt å sende Pga tyngden.