Hvor kan jeg kjøpe Full vokst planter?

April 13

Kjøpe modne planter i stedet for frøplanter, pærer eller frø, sparer du tid og gir deg øyeblikkelig tilfredsstillelse. For eksempel hvis du ønsker et naturlig personvern gjerde, trenger du ikke å vente år for raden av trær å vokse. Du har også flere alternativer for hvor å kjøpe fullvoksen planter.

Barnehager

Bedre enn å gå til en big-box butikk med en del hagearbeid, besøk barnehager i ditt område. De lagres med voksen planter for klimaet og ansatte kan fortelle deg hvordan å transplantere og omsorg for dem. I tillegg garanterer barnehager ofte hva de selger og holde lagerbeholdningen i toppform.

Tre gårder

Noen gårder selge en rekke fullvoksne trærne, fra noen få inches i høyden opptil 12 fot. Disse gårdene kan ha en Internett-tilstedeværelse, men de har ikke en online shopping cart. I stedet de bare operere i deres nærområdet og tilbyr levering og transplantasjonen tjenester mot en ekstra avgift.

Handel en plante

Hvis du bor i USA og Australia, kan du kjøpe modne planter på nettsteder som tradeaplant.com, en reklame nettstedet for huseiere som ønsker å gjenvinne, kjøpe eller selge modne planter allerede vokser i bakgårder. Når du ser en plante kontakte selgeren direkte via e-post og fjerne anlegget fra verftet sin og transplantere det din.

Landscapers

Selv om du ikke ønsker å leie en landscaper å gjøre hagearbeid, kan de fortsatt hjelpe deg ved å finne anlegget du og bestille den for deg. Forvent å betale dem et gebyr i tillegg til anlegget pris for som en megler.

Gardening Centers

Oppussing butikker som Home Depot og Lowe's, har et område dedikert til hagearbeid. Hvis du leter etter vanlige modne planter og trenger eksperthjelp du får på en barnehage, tilbyr disse butikkene et tilfredsstillende utvalg.