Hvor høyt bønner vokser?

June 25

Hvor høyt bønner vokser?

Bønner er en varm årstid vegetabilsk også ofte referert til som fava bønner, engelsk bønner og hest bønner. Vegetabilske vokser med minimal omsorg og har en høy næringsverdi. Bondebønner planter har klar vekst egenskaper inkludert høyde.

Beskrivelse

Bred bønne planter har en buskete vekst og kommer i standard og dverg størrelse varianter. Standard planter har en moden høyde på rundt 4 fot og dverg varianter vokse 1 til 1-1/2 fot høy. Plantene blomstrer med svarte og hvite blomster som fører til læraktig pods som inneholder nyreformet eller runde bønner.

Planting

Purdue samarbeidende forlengelse anbefaler planting bondebønner tidlig på våren. Plante frøene 3 til 6 inches hverandre og 1 til 2 inches dyp. Plass rader ca 2 fot fra hverandre. Bønner er klar til innhøsting da pods er tykk, men fortsatt grønt.

Kulturelle krav

Plante bønner i full sol og en fruktbar, godt drenert jord. Smuldrete og løs jord hjelper med fremveksten av frøplanter. Rotere beskjer med en annen avling hvert år som dette reduserer sjansene av sykdommer i vegetabilske.