Hvor høyt å henge en karbonmonoksid Alarm

September 25

Hvor høyt å henge en karbonmonoksid Alarm

En karbonmonoksid alarm eller detektor sanser forhøyede nivåer av karbonmonoksid og lyder en alarm hvis farlige nivåer er nådd. Karbonmonoksid er en fargeløs og odorless gass produsert av forbrenning av drivstoff som natural gas, propan, gass eller olje. Forhøyede nivåer føre kvalme, tap av bevissthet og død. Fordi gassen ikke er merkbar smak, lukt eller syn, disse helseproblemer kan skje uten advarsel. Riktig installasjon av en karbonmonoksid-alarmen gir en sikkerhetsmargin i hjem som bruker drivstoff for varme eller oppvarming av vann.

Karbonmonoksid Buildup

Karbonmonoksid oppstår når ufullstendig forbrenning av drivstoff i apparater som en ovn og varmtvannsbereder komfyr. Gass er undetectable av menneskets sanser selv om det er farlig og anses giftige. Karbonmonoksid blander seg med luften og sprer seg i hele hjemmet vil bli funnet i lik konsentrasjoner i hele hjemmet.

Alarm sted

Folk utsatt for karbonmonoksid vil ha symptomer som ligner på influensa. Folk som er våken vil merke symptomene og kan ta forholdsregler, åpne vinduer og dører eller går ute for frisk luft. Den største risikoen finnes for sove personer. Amerikanske Consumer Product Safety Commission anbefaler karbonmonoksid alarmer installeres i gangen nær soverom og fra varme ventiler. Gassen vil ikke bli mer konsentrert i dette området, men nærhet av alarmen skal vekke sove familiemedlemmer hvis karbonmonoksid.

Alarm høyde

Beste høyden for en karbonmonoksid-detektor er om kneet høyt, ifølge brannen Marskalks offentlige Fire Safety Council of Canada. Dette legger også enheten på omtrent høyden av en person sover på en seng. I nærvær av kjæledyr eller barn som kan utilsiktet skade detektoren, kan det være plassert på brystet høyde. Installere alarmen der luftstrømmen ikke er beskyttet av dører eller forheng. Alltid følge produsentens instruksjoner for å sikre riktig installasjon.

Hva å gjøre

Når alarmen går, handling. Det kan være falsk alarm, men fastslå at etter du har tatt forholdsregler. Hvis alarmen er ledsaget av lukten av naturgass eller drivstoff, flytte ut hjemme umiddelbart og ringe nytten selskapet. Hvis alarmen går uten en gasslukt, kontrollere symptomer. Hvis ingen familiemedlem hodepine eller kvalme, komplett åpne dører og Vinduer og kontakt lokale brannvesenet for mer testing. Ellers kan du kontakte akuttmedisinske tjenester.