Hvor høy Louisiana River bjørk vokse?

September 9

Elven bjørk er en av de mest slående utseende av den nordamerikanske birches, og mest perfekt hjemme i sumper og elven skogen - inkludert de av Louisiana. Utenfor det opprinnelige habitatet dyrke mennesker vanligvis river birches i urbane og forstadsområder innstillinger, relishing arrestere farge og tekstur av barken.

Høyde

Louisiana og resten av lavere Mississippi-dalen inneholder typen habitat som kan produsere store elven birches. Den høyeste kanskje 100 fot høy eller mer med badebukser av 5-fots diameter. De fleste, men er mindre enn dette, vanligvis 40-80 fot høy og 1 til 3 fot i diameter. Nasjonale Register av store trær, vedlikeholdt av non-profit amerikanske skog, viser mester river bjørk som en 105-fots prøven i Lawrence, Tennessee.

Andre egenskaper

En av de viktigste egenskapene til elven bjørk er barken. Yngre trær har ofte grå eller rødbrun bark peeling tungt over flekker av lyse indre bjeff. Modne trær har robuste, mørk stammene som er furet eller plating. Som med andre medlemmer av bjørk familie, blomster og frukt skjemaet i catkins. Det er unik blant nord amerikanske birches i sin våren fruiting. Ifølge David Allen Sibley "Sibley Guide til trærne" (2009), har som tidlig produksjon av frukt utviklet for å utnytte frø spredning av bottomland flomvannet. Bladene er omtrent trekantet med bred baser og ujevn, toothy kanter, dype grønne på ryggen og blekere på undersiden. Elven birches oppfører seg ofte flere kofferter.

Distribusjon

Elven bjørk er det eneste medlemmet av Røking sprer på den sørlige delen av Atlantic-golfen Coastal sletten. Omfattende funnet i Sør, strekker nordover i New England og øvre Midtvesten langs drainages av øvre Mississippi og Wisconsin elver. Den forlenge ikke langt vest for Mississippi, petering ut på kanten av interiør prærien, bare strekker seg sørover inn i langt nord Florida.

Økologi

Elven bjørk er et tre av de riparian eller elv kant sone, favoriserer sesongmessig oversvømt bottomland skogen, sumper og strømmen banker. De tåler ikke lengre flom, men. Mississippi dalen finnes ifølge World Wildlife Fund, de vanligvis i lavere løvtre myr skog røde lønn, vann hickory og andre trær, som grenser til mer vannfylte elven myr skog vann tupelo og bald cypress. Elven bjørk kan co dominere visse vannet skogen sammen med den store amerikanske sycamore - mest massive treet i øst - i en identifiserbar skog-type.