Hvor høy får et Sweetgum tre?

November 17

Sweetgum treet er lett gjenkjennelig med sin dype grønne, stjerneformet blader som vibrantly gult, rødt og lilla høsten. Selv om ikke et eviggrønt tre, holder sweetgum på disse bladene godt i høst og tidlig vinter. Treet er også ettertraktet for høyden; den tårner ofte over nærliggende trær.

Eldre høyde

Sweetgum treet, når uhindret og riktig bekymre for, kan nå opp til 75 fot høy, med en gren og blad spredt til 45 feet bred. Avhengig av omsorg, disse trærne kan vokse opp til 2 fot i et enkelt år, men i dårlig eller egenskapen forhold, de kan vokse mindre enn halvparten som.

Tre bruker

Omfattende høyde og spre gjør sweetgum en populær skygge treet, om det kan presentere vanskeligheter for gress og andre planter som prøver å vokse under den. Treet produserer liten frukt og frø som blir spist av en rekke fugler, inkludert finches, spurver, duer og kalkuner. Treet og beskyttelse og mat tilbyr også ofte tiltrekker ekorn og chipmunks. Tre av treet er ofte funnet i møbler og tre-etterbehandling materialer og sap ble brukt til såper og medisiner.

Vekstforhold

Sweetgum treet kan bare nå sin fulle høyde under riktig vekstforhold. Disse trærne reagerer ikke godt på forurensede områder som veikanter eller parkeringsplasser, og er best plantet på landskapet fra innkjørsler og nærliggende veier. Du må være forsiktig i nærheten gangveier og bygninger også, siden røttene av dette treet kan noen ganger vokser over bakken og forårsake alvorlige strukturell skade. Plante treet i et område som mottar fullt sollys (minst seks timer per dag). Den tåler nesten alle jordtype.

Omsorg

Vann jorden rundt sweetgum helst toppen 1-2 inches føler tørre. Treet er moderat tørke tolerant, og nedbør er på normalnivå for året, i de fleste områder vil det ikke krever ekstra vanning. Mulch rundt foten av treet med en 2 - til 3-tommers lag av organisk materiale å holde jorda fuktig og berike den med næringsstoffer; treet må ingen andre gjødsel. Det er noen ganger skadet i tidlig vår eller sen høst av frost, men det vil komme som vekstsesongen begynner.