Hvor dypt jeg anlegget Tulipan pærer?

February 4

Hvor dypt jeg anlegget Tulipan pærer?

Tulipaner er relativt lett å vokse hvis pærene er lyd og plantet riktig. Riktig planting involverer forberede jord for god befruktning og drenering og plassere pærene i riktig retning og på riktig dybde.

Tommelfingerregel

Som en tommelfingerregel, bør blomstrende pærer være både plantet og linjeavstand av måler 3 ganger høyden på pæren. Det betyr en pære som måler 2 inches høy skal plantes i en dybde på 6 inches og linjeavstand 6 inches fra omliggende pærer. Når du måler planting dybde, mål til bunnen av pære.

Måle fra toppen

De fleste tulipaner skal plantes slik at de har ca 5 inches jord over dem.

Grave sengen

Siden tulipaner, som de fleste planter, gjøre best med tilstrekkelig drenering, grave dypere for å gjødsle og tilstand som under plantet sengen. Pære pakkene inneholder vanligvis tips om forbereder og gjødsle jorda med kjøttbenmel eller andre produkter.

Hvordan å grave

Universitetet i Illinois anlegget spesialist Ron Cornwell anbefaler grave senger for tulipaner med en hage spade snarere enn benytter en pære planting verktøy utviklet for å gjøre personlige hull. Han forklarer at dette gir bedre drenering og jord kvalitet.

Sitteplasser pærene

Når en seng er utarbeidet, Nestlé flat - rot - slutten av pære forsiktig i jorden. Hvis du plante sent i sesongen, fjerne papery laget av ytre huden å pære roten raskere. Når pærene er på plass, kan du dekke dem til den skikkelige dybden med jord.

Tid til å plante

Tulipanløker er generelt plantet i høst for å gi pære tid til roten før sin spring blomstrende. "Oktober er en ideell tid å plante dem for fargerike våren neste år," sa University of Missouri horticulturalist David Trinklein.