Hvor dypt bør du installere franske drenere rørene?

March 22

Hvor dypt bør du installere franske drenere rørene?

Vann står inne din gårdsplass er ikke bare irriterende, er det også uhygieniske; Stillestående vann er en yngleplass for insekter. Drenering problemer kan rettes ved å installere en fransk avløp, en underjordisk dreneringssystemet som bruker rør til direkte vann til et angitt drenering punkt. Dybden av rørene er subjektive til topografi av eiendommen.

Evaluere topografi

Scott Lunt, eier av The Garden Center i San Antonio, Texas, sier "selve topografien vil diktere hvor dypt du må lay rørene. Selvfølgelig vannstrømmen ikke oppoverbakke, så må du vurdere karakteren av skråningen før du gjør at besluttsomhet."

I en fransk avløp systemet, rør perforert og plasseres på grus senger i skyttergravene. Rørene må deretter dekkes med en seng av grus å hjelpe filter sedimenter og bære overflødig vann til en angitt tur ut. Ifølge Lunt er dekker røret med en Luke mat å holde rotsystem og sedimenter av rør like viktig som grave grøften dypt nok.

"Formålet med en fransk avløp er effektivt renne vann, mens du oppretter et estetisk landskap," sier Lunt. "Du ønsker ikke rørene å vise, så i en typisk 12 - av 12 - 4-tommers systemet, du ville være grave en grøft 12 inches wide med 12 inches dyp og bruker en 4-tommers rør. Hvis du setter en 2-tommers seng med grus i bunnen av grøften, legger røret og dekke det med en annen to inches av grus, du har tilstrekkelig dybde over røret og grus sengen til matjord og gress."

Lunt understreker at din avløp bør være minst 12 inches under bakken på bakken er laveste punkt; avhengig av topografi, kan du være grave en grøft med varierende dybde.

Forsiktig

Sjekk din staten juridiske kravene for å installere en fransk avløp. Noen land krever en lisens og tillatelse. Hvis installasjonen av alle dreneringssystemet fører til flom av en annen eiendom, du kan bli holdt økonomisk ansvarlig for å gjøre korrigeringer i systemet og gir en alternativ vann tur ut. I tillegg kan du bli holdt ansvarlig for eventuelle skader som følge av drenering.

Minst en uke før du begynner graving, kaller alle nytte selskaper, inkludert telefon og kabel, og be om verifisering av underjordiske kabler. De vil markere banen til dem med spray maling for å sikre at du ikke grave i linjer. Be om et brev som sier dybden av kabler og en ut av den nøyaktige plasseringen som en sikkerhetskopi referanse.