Hvor å vokse sopper i Texas

December 6

Hvor å vokse sopper i Texas

Mange typer sopp kan bli funnet i naturen i Texas nesten helst på året. De trives med tilstrekkelig nedbør, lider bare under langvarig minusgrader. Texas inneholder en bestemt gruppe med vill sopp som elsker ørkenen og skog betingelsene hele staten. Men beite for vill sopp og voksende din egen er forskjellige ting. Voksende sopp for nytelse eller profitt er en arbeidskrevende og vanskelig å kontrollere prosessen. Men av følgende standard sopp voksende praksis, med litt prøving og feiling og mye tålmodighet, kan du dyrke sopp i Texas på samme måte som i andre deler av verden.

Instruksjoner

•Inoculate loggen med spawn. Gjør dette mellom ett og tre uker etter klipping loggen, eller en gang du skaffe en forberedt logg fra en katalog eller online ressurs. For å vaksinere, grunne borehull i loggen, pakk dem med gyter og tette hullene med voks. Du kan også bestille loggene som er pre inokulerte.

•La loggen i skyggen tillate spawn å kolonisere det. Hvis du har flere logger, stable dem. Denne prosessen kan ta fra flere måneder å nær et år, avhengig av sopp du vokser.

•Induce fruiting. Dette gjør suge loggen i friskt, kaldt vann i 12 til 18 timer. Deretter erstatte den i skyggen beholde fuktige forhold.

•Se om fruiting daglig. Når sopp er klar til å høste, kutte dem av med en liten kniv. Inokulerte logger kan produsere flere avlinger av sopp.