Hvor å utbre vill Muscadines

December 1

Innfødt å sørøstlige USA, muscadine druer eller scuppernong er en vill druetyper bronse, lilla eller rød-svarte. Løs klynger for druer vokser på løvfellende vinstokker som vokser 70 til 100 fot i naturen. Selv om lett overført fra frø og lagdeling, kan du vurdere å heie stilk borekaks tatt fra sunn vill muscadines mellom mai og August. Ikke bare er prosessen med å spre vinrankene gjennom borekaks billig, dens ' givende for å se ny vekst blomstre fra rotløse skudd.

Instruksjoner

•Locate et rooting område eller plante seng med godt drenering jord og dappled sollys i løpet av den varmeste delen av dagen. Sikre jord pH er 6.0; Legg svovel du vil heve eller lime til lavere eksisterende pH. Løsne jorden til en dybde på 6 inches med en rototiller. Legge like mengder sand, torv og bark og bland godt. Rake overflaten av planting sengen til nivå det. Installere en sender i hvert hjørne av sengen for å vanne borekaks plantet.

•Velg en energisk stokk fra en sunn og sykdomsfri vill muscadine drue vintreet når den blir aktivt under tidlig midtsommer. Sikre stokk er bredere enn en blyant og grønne, men ikke for saftige.

•Measure ned 24 tommer fra spissen av en stokk og skjær den på 60 grader med skarpe, sterilisert beskjæringssakser. Fjern den nederste to bladene av klipping.

•Skjære stokk mellom fjerde og femte bladene til å danne en enkelt skjæring som måler 4-6 inches og inneholder tre til fire noder. Også kuttet gjenværende stokk i personlige 4 - til 6-tommers borekaks. Fjern den nederste to bladene fra hver klippe og kast øm skyte spissen eller de øvre 4 til 5 tommene stokk vekst.

•Fyll vann ved romtemperatur i en bøtte og umiddelbart fordype borekaks i den før du root dem. Kontroller bøtte er direkte sollys som tørker borekaks. Avhenger opp på personlig preferanse, la bladene på hver klippe som de er, eller kutte dem i to for å redusere tap av fuktighet.

•Sett den nedre halvdelen av hver skjæring i heie hormon før planting det i forberedt seng. Selv om ikke nødvendig, heie hormon pulver øker sjansene og akselererer farten på root utvikling. Trykk overflødig pulver av hver kutte før planting det to-noder dypt inn forberedt på sengen.

•Trykk jorden rundt bunnen av hver kutte fjerne innestengte luften. Space borekaks 5 til 8 inches hverandre for å holde sine løvverk berøring.

•Still emittere å tåke bladene fem sekunder hver 10-12 minutter om dagen. Slå emittere av natten slik at du ikke vanne borekaks.

•Dig borekaks i høst, da de gå sovende, og transplantere dem til permanent beplantning plassering.

Tips og advarsler

  • Unngå overwatering muscadine borekaks eller forårsaker bassenger med vann å samle over jorden. Muscadines ikke liker våte føtter og utvikle rot råtne hvis igjen i stående vann i lengre perioder.