Hvor å utbre trær fra roten Suckers

April 18

Hvor å utbre trær fra roten Suckers

Røttene til enkelte trær, som svarte gresshoppen og vill plomme, produsere skudd kjent som suckers. De stammer er knyttet til trærne gjennom rotstokker, forstørret stammer som vokser underjordiske vannrett. Rotstokker lagre energi for å produsere nye tre skudd over overflaten og røtter nedenfor. Et anlegg suckering vane garanterer overlevelse, akkurat som det skjer med selv seeding blomster, for eksempel. Du kan grave treet suckers å vokse andre steder i hagen.

Instruksjoner

•Dig rundt sucker nøye å utsette stammen er base våren. Fortsette å bevege jord før du er kjøpedyktig ta grønnskolling av bakken for å plassere det på.

•Skjære i rhizome sucker og mor treet knyttet for å skille to. Noen ganger, er en spade skarpe blad nok for kuttet forbindelsen. Bruke beskjæring eller en kniv hvis det andre verktøyet ikke arbeider for deg.

•Fyll når hullet rundt mor anlegget med topsoil du fjernet. Vann treet å hydrat delen av rot som ble utsatt for tørke luft.

•Prune noen rhizome stykke fortsatt klamrer seg til grønnskolling.

•Plant roten skyte på samme dybde som det var i bakken før du atskilt fra viktigste anlegget. Vann det til rotsonen. Fortsette å opprettholde bakken fuktig rundt sucker gjennom den første vekstsesongen for sunn rot etablissement.