Hvor å utbre Sweet Gum treet frø

April 20

American sweetgum treet (Liquidambar styraciflua), innfødt til den østlige delen av Nord-Amerika, er et løvtre i en familie av planter som slektsforskning har blitt sporet tilbake 90 millioner år. I naturen vokser sweetgum treet i fuktige, sur jord nær bekker og dammer. Treets tre er brukt i en rekke kommersielle programmer, inkludert gulv og papir. I bolig landskapet, men er det priset for sin spektakulært farget fallet løvverk og skyggen får en varm sommerdag. Når du vurderer hvor du vil plante sweetgum treet, holde inne sinn det kan vokse til 150 fot høy.

Instruksjoner

•Plasser sweetgum frøene i en bolle og dekk med trykk vann. Tillate dem å suge i 24 timer.

•Moisten nok sand helt konvolutten frø og trykk deretter inn i den. Sørge for at de ikke berører hverandre. Plasser frø sand-innpakket i plastposen, forsegle den og la den i kjøleskapet i tre måneder. Sjekk dem ukentlig for å sikre at sanden er fuktig. Hvis det begynner å tørke, legge til vann, et par dråper på en gang. Sand bør være så vidt fuktig.

•Fyll frø-Start bland i liten barnehage Potter, til i 1/4 tommers av felgen. Vann blandingen og la pottene renne. Når tre måneders kjøling perioden er over, presse sweetgum frø inn i blandingen dyp to ganger deres diameter.

•Seal potter i plastposer og plassere dem i et område som får sollys, men ikke direkte. Plastposen skal fungere som en fuktighet kammer og holde jorda fuktig, men kontroller det hver tredje dag. Fjern pottene fra poser når frøene spirer, men holde dem i lyse, indirekte sollys.

•Transplant sweetgum seedlings til neste størrelse større Potter når de har fire sett med blader.