Hvor å utbre Styrax Japonicus rosa Chimes fra frø

July 19

Rosa Klokkemusikk (Styrax japonicus "Rosa Chimes") er en blomstrende treet, native til Kina, Japan og Korea. Det bærer rosa, nesten fuchsia, duftende blomster i mai og juni, med gule fallet løvverk. En attraktiv landskap dekorativ, Styrax japonicus har en bred, flat krone og vokser til 30 fot i høyden. Selv om treet er hardfør sonen 6 på den amerikanske avdeling av landbruk anlegget Hardiness sonen kart, det er delikat og kanskje ha bekymring i kaldere regioner i disse sonene. Rosa Klokkemusikk frø har en dobbel dormancy, og krever både varme og kalde lagdeling.

Instruksjoner

•Plasser S. japonicus frø i en grunn bolle og hell varmt vann over det. Tillate frø Sole 24 timer.

•Moisten en håndfull torv moss og vri den ut til overflødig vann kan fjernes.

•Sett rosa Chimes frø i torv og sted bunt i en plast sandwich pose. Sette posen i et område der temperaturen er mellom 60 og 68 grader Fahrenheit, og la den forbli i 90 dager. Kontroller torv moss regelmessig, og hvis det begynner tørking, dribble vann over det sakte før det er litt fuktig.

•Plasser bagged frø i kjøleskapet for 120 dager. Holde torv moss litt fuktig i denne perioden.

•Fyll en 1 gallon planting pott med en kvalitet frø starter potting blanding. Plasser rosa Chimes frø på overflaten av jord og dekke det med en 1/4-tommers lag av sand. Holde frø fuktig hele tiden. Spiring tar vanligvis mellom 30 og 90 dager.