Hvor å utbre pære trær fra stiklinger

February 20

Pære trær overføres vanligvis av frø, men kan også overføres med stiklinger fra en etablert treet. Hvis den resulterende sapling er godt tatt vare på det bør gå på å produsere frukt som er identisk med overordnede treet. I noen tilfeller blir et tre resultatet som ikke produserer frukt.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Fyll den valgte beholderen med en godt drenert blanding av potting jord og torv mose eller andre organiske kompost. Vann blandingen godt slik at det er fuktig, men ikke gjennomvåt. La tid for drenering ør skjæring.

•Fjern noen lavere blader på grenen. Dypp enden av klippe i til en væske eller pulver heie hormon. Dette kan også være støvet på kutte spissen stedet dyppet.

•Sett kutte i jord blanding. Skjæring skal settes til en dybde på 2 til 3 inches slik at det er godt forankret. Kontroller at ingen blader berører jorden. Flere borekaks kan plasseres i en beholder som de får god plass til å vokse når de blir etablert.

•Hvis skjæring er hengende til side det bør være satset med en liten pinne eller spiker. Bruke en tilgivende materiale som en stripe av panty slangen for å feste skjæring til innsats som en mindre tilgivende materiale kan klippe i stammen som det vokser.

•Dekk anlegget og potten med klar plast som plastfolie eller en plastbeholder snudd opp ned over potten. Alt kan brukes så lenge det er gjennomsiktig.

•Plasser potten i et område der den kan motta lys, men direkte sollys. Et vindu som vender mot nord er et ideelt sted. Direkte sollys kombinert med plast dekker kan brenne følsom borekaks.

Tips og advarsler

  • Borekaks kan skaffes i sen høst eller tidlig på vinteren og bør være fra en gren av treet som fremdeles er myk og ikke har herdet eller fullt modnet. Borekaks tatt fra yngre planter generelt gjøre det bedre enn de fra eldre planter. Sikre at kutte mottar nok vann, men husk at plast dekker holder vann så det ikke vil tørke ut fort.
  • Borekaks skal ikke være befruktet som de er følsom og lett kan brennes. Gjødsling bør vente til treet er godt etablert.