Hvor å utbre Hypericum Berry planter

October 20

Hypericum er en woody flerårig urt som bærer gul stjerne-burst blomster og fall bær som fuglene elsker. Anlegget har en spre vane gjennom rotstokker og kan tilpasses mange klima og jordsmonn. Anlegget er også kjent som Johannesurt og har potensial som anti-depresjon hjelp. Hypericum kan overføres gjennom divisjon, stilk borekaks og frø.

Instruksjoner

Overføring fra frø

•Soak bær i varmt vann i fem minutter. Hell frø i en sil. Skyll frøene under kranen for fem tre minutters intervaller. Hypericum frø er dekket av en gel-lignende stoff som hemmer spiring.

•Let frø tørr for en dag på håndkleet. Bland sammen 2 deler potting jord og 1 del sand. Fyll frø flatt med sand/jord blanding og sår frøet 1/8 tommer dyp. Tåke frø til jorden er bare fuktig, og sette lokket på flat.

•Plasser flat frø mat eller varmere og holde temperaturen rundt 60 grader Fahrenheit. En lyse området er også nødvendig å stimulere spiring. Spiring kan begynne i 12 dager men pågå opptil to måneder. Fortsett å holde leiligheter fuktige og varme som seedlings vokse.

Overføring av Division

•Dig ut en stor del av hypericum, 2 inches i diameter. Trekke det ut av hullet og børste av skitt rundt rotstokker og røtter.

•Bruk hage kniven eller torv så og kuttet anlegget i tre eller fire biter. Kontroller at hver enkelt har minst tre sunn rotstokker og knyttet røtter.

•Dig hull dypt nok å huse røttene, og plante den nye hypericum. Vann nye planter til jord puddles opp på overflaten for å sikre de jord pakkene rundt rotstokker.